Celebrity News

Ni Beograd ni Istanbul: Evo gde je i sa kim Duško Tošić, lokacija će vas iznenaditi

Duško Tošić napustio Srbiju

Ni Beograd ni Istanbul: Evo gde je i sa kim Duško Tošić, lokacija će vas iznenaditi

Milan Maricic/ATAImages

Duško Tošić fudbalom je prestao da se bavi kao profesionalni igrač, ali u karijeri sportskog menadžera visoko se penje lestvicama ka uspehu. Zbog toga je malo-malo vodeća vest da je Duško Tošić napustio Srbiju.

Suprug Jelene Karleuše i dalje živi u porodičnoj vili na Dedinju, ali je većinu vremena odsutan i na službenom putu.

Pročitajte: Nema više šta da se krije! Jelena Karleuša i Duško Tošić izašli u javnost i sve potvrdili (FOTO)

Najčešće kada Duško Tošić napusti Srbiju, vreme provodi u Istanbulu. Ipak, sada Duško nije ni u Beogradu ni u Istanbulu, već sa prijateljima iz sveta sporta vreme provodi u Beču.

Utakmicu između Austrije i Turske u društvu prijatelja i kolega pratio je sa tribina, a sa lica nije skidao osmeh zbog profesionalnih uspeha i postignuća.

Instagram

 

Podsetimo, Duško Tošić i Jelena Karleuša često su tema domaćih medija, a dok Duško u svom maniru za medije ne daje izjave o braku, o njihovom odnosu Jelena neretko govori:

Instagram

 

- Trudim se da ne ostanem sama kod kuće sa njim - rekla je pa dodala:

- Mislim da je prethodni odgovor bio sasvim dovoljan. Mogu da kažem da nije ono što bih mogla da nazovem lepom komunikacijom, da tako kažem. Nisam sigurna da svi imaju bajke od života, svako ima neki problem. Svi imamo probleme, i tu komunikaciju koja nije sjajna u porodici sa nekim. To je život.

Komentari (0)

Loading