Celebrity News

Počela brakorazvodna parnica Harisa i Meline: Pevač stigao u sud, svi govore o njegovom ponašanju (FOTO)

Haris Džinović stigao u sud

Počela brakorazvodna parnica Harisa i Meline: Pevač stigao u sud, svi govore o njegovom ponašanju (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Haris Džinović stigao na sud, gde će za sada dati izjavu povodom tužbe za razvod braka od Meline.

Kraj nakon 22 godine života pod istim krovom, dvoje dece i puno uspomena rekla je pre više od godinu dana dizajnerka, koja se, tek pošto su mediji sve saznali, spakovala i napustila porodičnu kuću na Senjaku.

Pročitajte: U jeku porodične drame, slavlje u domu Harisa i Meline - Čestitke pristižu sa svih strana, Melina ne krije sreću

U vili od dva i po miliona evra nastavili su da žive muzičar, ćerka Đina i sin Kan, koji je na današnji dan podržao oca, našavši se na mestu njegovog ličnog vozača.

Ispred suda on se nije pojavljivao, izašao je sam muzičar, a čim je Haris Džinović stigao na sud, prisutni mediji ponadali su se da će videti i Melinu, što se nije dogodilo.

Antonio Anhel / Ata images

 

Moguće da je kao tužilja kreatorka mogla da pošalje svog advokata i ne prisustvuje prvom procesu, za dalja ročišta njeno prisustvo i izjave zasigurno će biti neophodne.

Danas je samo Haris imao tu priliku da pred sudom govori i kaže slaže li se ili ne slaže sa supruginom odlukom, a nagađa se da je još uvek rano da se raspravlja o podeli imovine.

Budući da su deca velika, reči o starateljstvu i alimentaciji neće biti, ali će se zasigurno povesti priča o tome šta od stečenog u braku, a toga je mnogo, kome od bivših supružnika pripada.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Melina se, naime, već odselila, navodno u stan na Vračaru, a postoje spekulacije da ona tamo sada živi sa novim dečkom.

U komunikaciji je sa naslednicima, koji su očigledno i dalje u šoku, ali kako vreme prolazi, sve lakše prihvataju činjenicu da praznike i slavlja neće provoditi zajedno. 

Pročitajte: Haris udario na Melinu, a sada se oglasila Đina - Ovo menja sve

Jedan brak i jedna porodica su razoreni, a veruje se da postoji dobar razlog zašto se Melina na taj korak odlučila.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Budući da je ona prva povukla potez, te da je Haris u svojim izjavama delovao vrlo razočarano i skrhano reklo bi se da mu nije lako, ipak ispred suda bio je jasan:

- Dobro sam. 

Ako se prisetimo ranije Harisove izjave po kojoj Melinu zanima samo novac, veruje se da će parnica potrajati.

Komentari (0)

Loading