Celebrity News

Stiže BEBA! Đina Džinović presrećna, sve objavila na Instagramu: Haris i Melina ne mogu da dođu sebi (FOTO)

Ćerka Harisa i Meline Džinović obradovala roditelje najlepšim vestima

Stiže BEBA! Đina Džinović presrećna, sve objavila na Instagramu: Haris i Melina ne mogu da dođu sebi (FOTO)

Miloš Nadaždin

Mada vrlo mlada ćerka Harisa i Meline Džinović ima jasan stav o tome kako želi da vodi svoj život, a korak po korak ona lagano ide ka zacrtanom cilju. Uprkos negodovanju roditelja po pitanju društvenih mreža, Đina je otvorila Instagram i Tik tok i vrlo je aktivna na ovim platformama. Njeno angažovanje prati preko 125 hiljada ljudi, najpre njenih vršnjaka, a moglo bi se reći da je u kratkom periodu ona postala jedna od popularnijih blogerki.

Pročitajte: Harise, ja ne mogu više: Kako je Đina Džinović UNIŠTILA harmoniju u braku Meline i Harisa

 

 

S obzirom na to da je od prvog dana mediji nisu štedeli Đina je u par navrata došla u situaciju da objavljene fotografije briše, tačnije one na kojima je sa bivšim momcima. One, pak, na kojima je sama ili sa bratom Kanom ostavila je, dok svakodnevno ona deli niz slika na kojima pozira poput manekenke, te svi komentarišu da se ne zna da li je lepša ili zgodnija.

Pročitajte: "Da li je moguće da si tolika stipsa"?! Prvi veliki incident između Harisa i Meline na javnom mestu

 

 

Na Instagramu se mogu videti i Đinine aktivnosti, gde letuje, zimuje, koje noćne klubove posećuje, sa kim je sada u emotivnoj vezi i mnogo drugih porodičnih stvari koje su njeni roditelji tokom svih prethodnih godina strogo skrivali. Upravo od nje i to po prvi put šira javnost se mogla uveriti u to kako raskošna vila muzičara i dizajnerke izgleda.

Pročitajte: Hit među estetskim zahvatima: Đina Džinović otkrila kako se rešila izraženih udubljenja na bokovima

Instagram

 

Ćerka Harisa i Meline Džinović slobodnija je u ophođenju sa pratiocima, nego što bi njeni roditelji to voleli, ipak kako je to ono što je raduje oni joj to više ni ne brane. Naprotiv, nastoje da njoj i bratu u svemu udovolje i razvesele ih kada god im se ukaže prilika. Svojevremeno oni su svojoj mezimici kupili psa, pomeranca, a danas je ona dobila još jednog vrlo sličnog i time se pohvalila na Instagramu rečenicom " Moja nova beba". Haris i Melina nisu imali gde osim da novog člana porodice raširenih ruku prihvate.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading