Celebrity News

Nova saznanja o razvodu Dragane i Tonija: Da li je ovo pravi razlog kraja braka?

O razvodu Tonija Bijelića i Dragane Mirković bruje mediji

Nova saznanja o razvodu Dragane i Tonija:  Da li je ovo pravi razlog kraja braka?

ata images/M.M./ Antonio Ahel

O razvodu Tonija Bijelića  i Dragane Mirković bruje mediji

Dva dana ne prestaje da se priča i piše o razvodu Dragane Mirković i njenog izabranika, biznismena Tonija Bijelića.

Pročitajte: Roditelji Dragane Mirković imaju jasan stav o Toniju - Sve je ukazivalo da nešto nije u redu (FOTO)

Estradna umetnica u javnost je izašla sa saopštenjem u kojem je naglasila da ona i otac njene dece Marka i Manuele već tri godine ne žive pod istim krovom te da su usled nepomirljivih razlika odlučili da se razvedu.

Milan Maričić/ATAImages

 

Nakon 24 godine života pod istim krovom, pa nepomirljive razlike, otkud baš sada i oko čega se to Toni i Dragana ne slažu, svi se pitaju, kada su samo do pre par meseci putem fotografija ukazivali na svoj idiličan i skladan brak.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naravno, svi snimci i slike toga tipa nestale su sa njihovih Instagram profila, a folk diva drži se stava da pune tri godine sa Tonijem ne živi pod istim krovom.

Fanovi su od samog starta u neverici, prvo od saznanja da se jedan takav brak raspada, a zatim i zbog ideje da je pevačica pune tri godine bila nesrećna i trpela sve i svašta.

Pročitajte: OSUŠIO SE Draganin Toni - Više ne izgleda ovako, smršao više od 20 kilograma! Pogledajte novog Tonija, uslikani su u Americi (FOTO)

Pitanje koje se nameće je zašto je baš sada, usred velikih koncerata, odlučila da izađe sa istinom i da li to ima bilo kakve veze sa spekulacijama koje su u svim medijima, ostaje da se vidi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Dragana je kao požrtvovana majka sve krila, pokušavajući da spase decu od skandala. Shvatila je da mora da obavesti javnost i decu posle ove izdaje - tvrdi izvor za Republiku. 

 

 

Komentari (0)

Loading