Celebrity News

OSUŠIO SE Draganin Toni: Više ne izgleda ovako, smršao više od 20 kilograma! Pogledajte novog Tonija, uslikani su u Americi (FOTO)

Dragana Mirković i Toni Bijelić jedno drugom su najveća podrška u svemu

OSUŠIO SE Draganin Toni: Više ne izgleda ovako, smršao više od 20 kilograma! Pogledajte novog Tonija, uslikani su u Americi (FOTO)

Dragana Mirković i Toni Bijelić važe za jedan od najskladnijih parova. Zajedno su prebrodili sve prepreke i ostvarili se kao roditelji dva puta, a i danas nakon toliko godina zajedničkog života oni izgledaju zaljubljeno kao prvog dana. Izlive emocija supružnika neretko možemo videti na društvenim mrežama, a često smo svedoci i njihovih zajedničkih putovanja, te se čini da se gotovo i ne odvajaju. Dokaz da koriste svaki trenutak da provedu zajedno jeste i to što su pre nekoliko dana doputovali u Ameriku gde će pevačica u narednom periodu održati veliku koncertnu turneju.

Pročitajte: KONAČNO! Dragana Mirković pokazala renovirani dvorac u Beču! Preovladava boja koju nismo očekivali, luksuz na sve strane! (FOTO)

Privatna arhiva Dragana Mirković

 

Prva destinacija bio im je Holivud gde ih je dočekao njihov dugogodišnji prijatelj Žan Klod Van Dam. Filmska zvezda se u maniru dobrog domaćina potrudio da lepo ugosti Draganu i Tonija pa im je pokazao znamenitosti među kojima je legendarni Kineski teatar kao i Staza slavnih.

Pročitajte: Slavlje u dvorcu, tata Toni Bijelić se rasplakao - Dragana se oglasila na Instagramu, svi čestitaju zbog radosnih vesti (FOTO)

Privatna arhiva Dragana Mirković

 

Dragana Mirkovići i Toni Bijelić uživali su u razgledanju fabrike snova, a društvo im je pravila i poznata plesačica i glumica ukrajinskog porekla Marina Mazepa.

Pročitajte: MRŠAVI KAO GRANE, Gagina venčanica nije glamurozna - Pogledajte jedine fotografije sa venčanja Dragane i Tonija, teško da ćete ih prepoznati

Privatna arhiva Dragana Mirković

 

Folk diva sa nestrpljenjem iščekuje svoj prvi koncert od ukupno šest, koji će se održati trećeg februara u Finiksu odakle se seli u Njujork, a na čitavoj američkoj turneji, za koju inače vlada nezapamćeno interesovanje, najveću podršku pružaće joj voljeni Toni pored kojeg Dragana blista u punom sjaju.

Pročitajte: Dubok dekolte, pivo u ruci… Izdanje Dragane Mirković koje će vas iznenaditi, svi zumiraju ovu fotografiju

Privatna arhiva Dragana Mirković

 

Ipak, ono što nije moglo proći nezapaženo jeste i Tonijev fizički izgled, tačnije promena istog, na kojem je on očito dosta poradio, te ga mnogi u prvi mah nisu prepoznali. Primetno je da je izgubio veliki broj kilograma, a na koji način je došlo do ovako velike transformacije te da li je pevačicin suprug na nekom posebnom režimu ishrane još uvek je nepoznanica, a ono u čemu se svi slažu jeste da nikad bolje nije izgledao.

Pogledajte i fotografije sa venčanja Dragane i Tonija 

Komentari (0)

Loading