Celebrity News

Dragana joj ovo nikad neće zaboraviti: Devojka Marka Bijelića u najtežim trenucima za porodicu uradila veliku stvar

Devojka Marka Bijelića učinila veliki gest, Dragana joj nikada neće zaboraviti

Dragana joj ovo nikad neće zaboraviti: Devojka Marka Bijelića u najtežim trenucima za porodicu uradila veliku stvar

M.M./ATAImages

Porodica Dragane Mirković već duže vreme nosi se sa ozbiljnom krizom, koja se završila krahom 24 godine dugog braka Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Prema pisanju medija, Toni je napustio porodični dvorac, dok su Marko i Manuela ostali uz majku u najtežim trenutcima. Još jedna osoba, koja je porodici bila velika podrška u teškim momentima, bila je devojka Marka Bijelića.

Pročitajte: Prvo oglašavanje sina Dragane Mirković nakon saznanja o razvodu - On je odavno odabrao stranu (FOTO)

Iako identitet svoje izabranice još nije javno otkrio, Marko Bijelić nije krio da je srećno zaljubljen, te mu je podrška lepe brinete bila od velike važnosti tokom teških dana kroz koje je cela porodica prošla.

Devojka Marka Bijelića bila je uz porodicu i tokom koncerta Dragane Mirković, kada su se svi svojski potrudili da pokažu da je sve u najboljem redu, kako bi Dragana smogla snage da do kraja večeri bude potpuno predana koncertu i pevanju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Izabranica njenog sina, Dragani je pružila nežnost i razumevanje, a što je najvažnije, vraćala je osmeh na lice njenom prvencu tokom teških dana, što je za Draganu stvar od najvećeg značaja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading