Celebrity News

Sve u zlatu: Dragana Mirković za rođendan iznenadila sina posebnim poklonom (FOTO)

Sin Dragane Mirković proslavio rođendan potpuno drugačiji od svih dosad

Sve u zlatu: Dragana Mirković za rođendan iznenadila sina posebnim poklonom (FOTO)

Luka Šarac

Sin Dragane Mirković juče je proslavio 23. rođendan. Iako je rođendansko slavlje ovoga puta bilo potpuno drugačije, nije izostalo.

Naime, kada su u pitanju rođendanske proslave Manuele i Marka Bijelića, mama Dragana se iz godine u godinu trudi da nadmaši očekivanja i svojoj deci priredi rođendan za pamćenje.

Pročitajte: I to baš na majčin rođendan! Marko objavio lepu vest, niko nije srećniji od Dragane (FOTO)

U porodičnom dvorcu u Beču organizuju se najluksuznije zabave za porodične, ali i prijatelje njenih naslednika, ipak, sin Dragane Mirković ove godine proslavio je rođendan na potpuno drugačiji način.

Kako majku prati na turneji povodom četrdeset godina karijere, Marko je rođendan dočekao daleko od porodičnog doma, ali intimna proslava u krugu porodice nije izostala.

Instagram

 

Ovaj, za Draganu važan datum, Bijelići su obeležili u jednom restoranu, a sin Dragane Mirković svećice je oduvao sa torte koja je bila ukrašena zlatom.

Ništa manje nije se očekivalo od Dragane, koja je još jednom uspela da iznenadi svog naslednika spektakularnom tortom, a šta je na poklon dobio od roditelja, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading