Celebrity News

Marko Bijelić upozorio na priču koja se širi mrežama: Ovo je laž (FOTO)

Sin Dragane Mirković se oglasio s novim informacijama

Marko Bijelić upozorio na priču koja se širi mrežama: Ovo je laž (FOTO)

Boško Karanović, Antonio Ahel/ATA IMages

Sin Dragane Mirković u ovim teškim trenucima uz majku je.

Naravno, njegova podrška pripada i ocu Toniju Bijeliću, koji je sreću našao kraj druge žene, tako bar pišu domaći mediji.

Pročitajte: Prvi Uskrs bez Tonija, ali i bez dekoracije i šarenih jaja! Dragana je imala samo jedno da poruči, a evo kako joj je suprug odgovorio (FOTO)

Budući da na emocije ne možemo da utičemo, Marku nije preostalo ništa drugo do da bude takozvana tampon zona između roditelja, koji se nisu mnogo oglašavali putem medija, ipak nepokolebljivo su priznali da je njihovom braku došao kraj.

Boško Karanović

 

Stariji naslednik folk dive takođe je rame na koje se pevačicina naslednica Manuela ovih dana oslanja.

Nekako se stiče utisak da je ona najteže prihvatila razlaz oca i majke čiji je idiličan ljubavni odnos posmatrala dve decenije.

U tren oka sve se raspalo, prvo Tonijevom odlukom da ode, a potom i Draganinim javnim saopštenjem u kojem je nagovestila da ona i suprug već tri godine ne žive zajedno u dvorcu, tačnije da tamo ona živi sama dok joj deca, koja studiraju nedaleko, često navraćaju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Već tri dana je prošlo otkako je Dragana saopštila svetu da stavlja tačku na 24 godine braka, za to vreme svi u porodici su se oglasili, osim njene naslednice Manuele koja pametno ćuti.

Mnogi pokušavaju da dopru do nje, međutim, ona je još davno profil zaključala, a sada se tim povodom oglasio i njen brat.

Pročitajte: Dragana joj ovo nikad neće zaboraviti - Devojka Marka Bijelića u najtežim trenucima za porodicu uradila veliku stvar

Marko je, naime, podelio na Instagramu objavu u kojoj objašnjava da je profil na koji svi nasrću i sumnjaju da pripada njegovoj sestri lažan.

instagram/markobijelic

 

 

- Fake - napisao je na engleskom jeziku sin Dragane Mirković i uputio ga na laž koja kruži društvenim mrežama očigledno od strane nekog fana.

Stoga šta god da je objavljeno na tom profilu nije istinito...

 

 

Komentari (0)

Loading