Celebrity News

Nakon dve godine tuge trenutak najveće sreće! Anastasija i Gudelj slave (FOTO)

Brak Anastasije Ražnatović predivan je i za uzor

Nakon dve godine tuge trenutak najveće sreće! Anastasija i Gudelj slave (FOTO)

Instagram/raznatovicanastasija

Brak Anastasije Ražnatović i fudbalera Nemanje Gudelja zvanično je sklopljen u avgustu prošle godine.

Sve se odigralo u strogoj tajnosti, a intimnoj ceremoniji održanoj u Srbiji prisustvovali su samo kumovi i navodno pripadnici samo pevačicine porodice.

Pročitajte: Ni Ceca, ni Veljko, ni Lidija - Anastasija otkrila ko joj najviše nedostaje

Spekulisalo se da postoji razlog zašto Nemanjini roditelji nisu došli da podrže sina, a čini se da njemu to i nije bilo od tolikog značaja koliko su oni mislili.

 

 

Odlučan je bio Nemanja da folk zvezdu u usponu usreći, zaprosio ju je na najromantičniji mogući način, a potom je i uzeo za ženu dajući joj svoje prezime.

Od tog 23. avgusta otpočinje i zvanično brak Anastasije Ražnatović i Gudelja, koji su nedaleko od tog predivnog momenta proživeli i trenutke najveće strepnje i tuge.

 

 

Dve godine otkako su se prvi put poljubili obeležili su danas u osmehe i vrlo emotivnu poruku upućenu fudbaleru od strane pevačice, ipak svi znaju kakve sve lomove za sve to vreme su imali.

- Dve godine sa najboljim mužem na svetu. Volim te više nego što reči mogu opisati. Hvala ti što me voliš i činiš me srećnom svakog dana. Zauvek tvoja - napisala je u opisu zajedničke fotografije sa Nemanjom Tasa, dok je on sličnu poruku njoj uputio.

 

 

Uz nešto drugačiju sličicu koja je osvanula na njegovom Instagram profilu dodao je:

- Dve srećne godine. Srećan period je tek pred nama. Srećna godišnjica, bubiška. Hvala što si najbolja supruga na svetu.

Pročitajte: Zašto je svekrva Anastasije Ražnatović bila protiv njenog i Nemanjinog braka? Volela ju je, dolazila joj u kuću, a onda se dogodilo OVO...

Veruje se da zaista brak Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja tek očekuju divne stvari. Oboje su mladi, spremni da rade na sebi, na svojim karijerama, svom odnosu, kao i da sve učine da jedno drugo usreće.

 

 

Dve godine je prošlo otkako su otpočeli vezu, sedam meseci otkako su uplovili u brak, a nadanja porodica su da će narednu godišnjicu dočekati punih ruku sa još jednim članom.

Svi im to od srca priželjkujemo.

Komentari (0)

Loading