Celebrity News

Šta ćemo sad, da slušamo ko koga vara? Dara Bubamara potkačila Harisa, a tek šta je rekla o Dragani...

Dara Bubamara o Harisu i Dragani govorila bez dlake na jeziku

Šta ćemo sad, da slušamo ko koga vara? Dara Bubamara potkačila Harisa, a tek šta je rekla o Dragani...

Antoni Anhel/Ata Images

Dara Bubamara sinoć je tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou” govorila o svojoj novoj pesmi, ali i o aktuelnim temama na domaćoj javnoj sceni, pre svega se osvrnuvši na razvode.

Dara Bubamara o Harisu i Dragani govorila je kao neko ko ih poznaje:

Pročitajte: Uhvaćeni na aerodromu, više se ne mogu sakriti - Dara Bubamara ponovo sa bivšim

- Što se tiče Harisa, šta treba da slušamo ko je koga prevario?! Mislim da treba biti dostojanstven. Ne zameram nikome, jer smo svi drugačiji. Meni ako je teško, ja ću se kod kuće isplakati, ali meni moje dostojanstvo ne da da pričam o tome.

Samo nek smo živi i zdravi... Ja sam sebi zaradila stanove i stanove, ali mi je najlepše bilo kada sam živela sa mamom, tatom i bratom u 33 kvadrata - rekla je Dara Bubamara, pa se osvrnula i na razvod Dragane Mirković:

 

 

- Dragane Mirković mi je žao, svaki razvod je bolan, ali ona je vrhunska pevačica, lepa žena, velika i svetla budućnost je ispred nje. Muž koji je bio sposoban, bili smo zajedno na zimovanju, ali mi je jako žao, zabolele su me njene suze, ali opet, nije smak sveta, nisu se poubijali, potukli, da plaču, da iznose prljav veš, to mi se ne dopada. 

Dabogda svi bili ko Dragana Mirković, ja žalim žene koje imaju 200 ili 300 evra platu, pa se razvode i ne plaćaju im se alimentacije - rekla je Dara, koja se takođe razvela i to dva puta, prvo od biznismena Lazara Dugalića, a potom od Milana Kesića, kome je rodila sina Kostu.

Komentari (0)

Loading