Celebrity News

Nije lako imati Gagija Jovanovića za tasta! Glumac upregao zeta, radi i što mu je posao i šta nije (FOTO)

Zet Gagija Jovanovića ne plaši se nijednog posla

Nije lako imati Gagija Jovanovića za tasta! Glumac upregao zeta, radi i što mu je posao i šta nije (FOTO)

Instagram

Zet Gagija Jovanovića izuzetan je momak, što će potvrditi svako ko je imao prilike sa njim makar nakratko da popriča.

Atletičar Mihail Dudaš potiče iz skladne porodice, u kojoj su tradicionalne vrednosti temelj dobrog vaspitanja i odnosa prema starijima.

Pročitajte: U Gagijev dom svratila nezvana gošća! I decu povela, pa nestala da je Branka i Anđela ne vide (FOTO)

Mihail od prvoga dana gaji neizmerno poštovanje prema Draganu i njegovoj supruzi Branki, ne ume da im kaže ne, a sve u cilju da svoju mladu Anđelu, s kojom je prošlog leta stao na ludi kamen, učini srećnom.

 

 

Iako se u početku sticao utisak da sportista to radi samo zbog Anđele, ili pak iz čiste pristojnosti i vaspitanja naposletku se doznalo da mu društvo glumačkog para izuzetno prija, te da prvenstveno zbog sebe i svoje radosti provodi vreme u njihovom društvu kada god se za to ukaže prilika.  

Budući da mu je jako lepo dok je sa tastom i taštom, zet Gagija Jovanovića i Branke Pujić rado odlazi na Zlatibor, gde glumac i glumica poseduju vikendicu.

 

 

Kuća koju su davno sazidali zahteva dosta posla oko održavanja, a nije tajna i da se Dragan svojevremeno učlanio u Dobrovoljno vatrogasno društvo Čajetina, te da je po tom pitanju izuzetno angažovan.

Ako je suditi po fotografijama, on je u pomenuto društvo učlanio i zeta, a već su imali jednu akciju.

Mihailov osmeh i zajednička fotografija najbolje svedoče tome koliko mu to prija, a to je dodatni razlog da posećuje planinu i bude na čistom vazduhu.

 

 

Neretko, reklo bi se, da u poslednje vreme on tamo odlazi i bez Anđele, samo sa psom koji takođe voli da trčkara po proplancima i brdašcima, a gaji simpatije i prema Gagiju.

Divan odnos od samog početka imaju Anđelini roditelji i muž, na šta je ona posebno ponosna, a zašto i ne bi bili civilizovani i u prijateljskom duhu.

Pročitajte: Od deponije do porodičnog doma - Ovu kuću je Dragan Jovanović sazidao za Anđelu i Branku dok su živeli u jednoj sobi (FOTO)

Normalni ljudi, normalan i odnos, a problemčići koji se provuku tu i tamo rešivi su i čini se da ih za sada nema.

 

 

Mlada glumica ne krije da je prezadovoljna svojim izabranikom i da je u njega ludo zaljubljena, nedavno je upisala druge studije, dosta snima, ali ne skriva da joj je želja da se uskoro ostvari i u ulozi majke.

 

 

Komentari (0)

Loading