Celebrity News

Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila: Peđa Mijatović 25 godina voli Anetu

Brak Peđe Mijatovića jedan je od stabilnijih na javnoj sceni

Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila: Peđa Mijatović 25 godina voli Anetu

Ata Images/Antonio Ahel

Posle kraha braka sa Elenom Karaman i bolnog gubitka četrnaestogodišnjeg sina Andreja, u život Peđe Mijatovića ušetala je sreća.

Pročitajte: Supruga Peđe Mijatovića došla u Beograd - OVAKVA se pojavila na slavlju Pejovićeve ćerke, zbog dekoltea je svi OGOVARAJU (FOTO)

Upoznavši Anetu, sada već 25 godina Mijatović, on je ponovo spoznao šta znači voleti. Brak Peđe Mijatovića jedan je od stabilnijih na javnoj sceni. Kao kruna te ljubavi na svet su došle ćerke Nina, Nađa i Lola.

- Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje.

-  Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila - ponosno je kazao bivši jugoslovenski reprezentativac koji je na „ludi kamen” prvi put stao kada je imao 21 godinu.

Profimedia

 

 

Ćerka Verice Rakočević, Elena Karaman, važila je za jednu od najvećih lepotica, a sa svega 19 godina njeno srce osvojio je fudbaler Predrag Peđa Mijatović. Njihova romansa otpočela je kada su oboje bili veoma mladi, a kako se govorilo, brak im je bio jedan od turbulentnijih na domaćoj javnoj sceni.

– Sasvim je normalno da, kada dvoje žive zajedno, utiču jedno na drugo i mi smo jako dobro funkcionisali. Peđa je verovatno amortizovao moje gluposti, kao i ja njegove.

Ni danas kad gledam fudbal, a gledam ga samo kad on igra, ne mogu da se opustim. Kose mi se emocije od ponosa do mržnje. Taj sam sport periodično doživljavala kao suparnicu, nekoga ko mi je oduzimao muža onda kad mi je bio najpotrebniji.

Odvodio ga je sa rođendana, godišnjica, porođaja, bolesti. A s druge strane, ponosna sam što s takvim čovekom imam dvoje dece – ispričala je ona u ispovesti iz 1998. godine.

Pročitajte: Dao bih sve što imam za jedno Andrejevo zdravo - Tužan dan za Peđu Mijatovića

– Danas želim da verujem da Peđa nije bio svestan pakla kroz koji sam prolazila i moje bolesti koju je ignorisao. Luka je prestao da pita kada će sa Andreom igrati fudbal, a ja sam shvatila da je bezbrižnost u kojoj su proticale prve godine mog braka, zauvek nestala. Madrid je lepši od Beograda, ali Beograd je moj grad i ima nešto što Madrid nema – ispričala je po povratku u Beograd. 

Nekoliko godina kasnije Peđa Mijatović i Elena Karaman nisu o svom krahu govorili ovako staloženo, a nakon toga su prekinuli svaki kontakt.

Komentari (0)

Loading