Celebrity News

Vesna Zmijanac uzela Karleušu u usta, a evo kako joj je ona odgovorila (FOTO)

Vesna Zmijanac o Karleuši nije imala prilike donedavno da govori

Vesna Zmijanac uzela Karleušu u usta, a evo kako joj je ona odgovorila (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Da li zbog lepog ponašanja, da li zbog nedostatka prilike i povoda, ali činjenica je da Vesna Zmijanac o Karleuši tokom proteklih godina nije mnogo govorila.

Gotovo da ne postoji intervju u kom se jedna od najvećih zvezda na Balkanu dotakla pop dive, te stoga niko nije mogao ni da pretpostavi šta će reći kada se i to bude našlo na tački dnevnog reda.

Pročitajte: Vesna Zmijanac dobila pismo sa čudnim sadržajem: Adresirano na Bukulju - Nije mogla da veruje šta piše

Pojedini su verovali da Zmijanac ne podržava Jelenine stavove, da je možda posmatra kao mlađu konkurenciju, da je jedna od onih kojima se ne dopada način na koji se ćerka Divne Karleuše predstavlja u javnosti, međutim, prevarili su se.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Svi koji su pretpostavljali da među koleginicama postoij neki animozitet ili pak sukob pogrešili su, a dokaz je tu pred nama.

Naime, u jednom od poslednjih intervjua Vesna je upitana, između ostalog, i za Karleušu gde je jasno stavila do znanja da je izuzetno ceni.

- Ja nju mnogo volim, ona je meni mnogo hrabra i jedinstvena - kazala je estradna umetnica, a delić Vesninog razgovora sa novinarima podelila je i pop zvezda na svom Instagramu uz poruku zahvalnosti.

- Hvala ti, Vesna...

M.P.ata images

 

Mogo mi znače tvoje reči. Ponosna sam što to govoriš ti, velika Vesna Zmijanac, zvezda, legenda, pevačina i ljudina. Šta da kažem na ovo, da, ja sam se pored skoro svih muškaraca u mom životu nažalost naučila da budem ono što oni nikada nisu bili.

- Vaspitala me je jaka žena koja mi je više puta u životu rekla GLAVU GORE nego JEDI. Uostalom i majka me je zvala SINE.

Pročitajte: Slika Vesne Zmijanac i Miroslava Ilića iz vremena kada su ludovali - Veče na groblju i ikona Svetog Đorđa sve su promenili (FOTO)

- Nikad sebe nisam doživljavala kao hrabru. To sam jednostavno ja. Muškarci da se ugledaju na mene?

- Teško. O muškarcima imam loše mišljenje i treba ih koristiti samo za oplodnju i pomeranje teških predmeta.

Instagram/karleusastar

 

- Počinje era jakih žena kojima muškarci nisu potrebni za opstanak, za samopouzdanje i sreću. Na ispitu hrabrosti bar u mom slučaju su pali apsolutno svi - zaključila je Karleuša.

Sigurno je da postoji razlog zašto se baš sada Vesna Zmijanac o Karleuši oglasila. Očigledno je osetila da joj podrška treba, kao i njenoj koleginici Dragani Mirković, kojoj je sada tokom razvoda poželela mir u duši.

 

Komentari (0)

Loading