Celebrity News

Vesna Zmijanac dobila pismo sa čudnim sadržajem: Adresirano na Bukulju - Nije mogla da veruje šta piše

Dom Vesne Zmijanac na Bukulji oaza je mira estradne umetnice

Vesna Zmijanac dobila pismo sa čudnim sadržajem: Adresirano na Bukulju - Nije mogla da veruje šta piše

M.M./ATAImages

Dom Vesne Zmijanac na Bukulji nekoliko godina bilo je skriveno gnezdo folk zvezde. Sve je učinila vlasnica brojnih hitova i evergrin numera da se adresa njene vikendice nikada ne sazna.

Na njenu žalost, a sreću medija i javnosti, nije dugo prošlo kada se doznalo gde je podignut Vesnin zamak satkan od ljubavi, vila u kojoj ona ne zna za telefon i internet, imanje na kome sadi voće i povrće, okopava ih i uživa u druženju sa komšijama, zapravo "običnim svetom" i njihovim vanestradnim temama.

Pročitajte: Vesna Zmijanac oplela po Lepoj Breni! Niko ne bi prešao preko ovoga što joj je rekla (FOTO)

Kada je već došlo do toga da je dom Vesne Zmijanac na Bukulji posredstvom paparaca završio na naslovnim stranama tabloida, pevačica nije mogla ništa drugo do da im se pridruži.

 

 

Domaćinski je dočekala nekoliko televizijskih ekipa, kojima je pokazala čak i unutrašnjost kuće, koja se sastoji iz velikog dnevnog boravka, nekoliko spavaćih soba i ogromnog garderobera na poslednjem spratu gde se čuvaju haljine i kostimi iz vremena njene najveće popularnosti.

Povremeno njena naslednica Nikolija ume da obuče komade davno šivene specijalno za Vesnu i pohvali se da je njena mama u mladosti nosila čak XXS. 

 

 

Mladost je možda i prošla, ali ne i Vesnina harizma, boemski duh, ljubav prema muzici i publici koja joj vraća istom merom na svakom nastupu.

Tu su i brojna pisma koja svakodnevno i dalje dobija.

 

 

Uprkos činjenici da je otvorila Instagram nalog Vesna tvrdi da joj fanovi ne pišu tu, već da i dalje regularno šalju predivna pisama na kućnu adresu, bilo ovu u Beogradu, bilo onu na Bukulji.

U intervjuu za PrvaTV  Vesna se prisetila jednog od neobičnih pisama, koje ju je baš iznenadilo.

Pročitajte: Slika Vesne Zmijanac i Miroslava Ilića iz vremena kada su ludovali - Veče na groblju i ikona svetog Đorđa sve su promenili (FOTO)

U pismu je pisalo samo Vesna Zmijanac Bukulja. Moguće da je pošiljalac drugi deo pisma izgubio ili zaboravio da pošalje, te tako folk zvezdi nije preostalo ništa drugo do da ga skloni sa strane i nastavi da čita poruke koje su joj pristigle celovite.

 

 

Zmijančeva tvrdi da tu ima toliko ljubavi kakvu mediji ne mogu ni da pretpostave.

 

Komentari (0)

Loading