Celebrity News

Neverovatan obrt! Toni je bio taj koji je pokušao da spasi brak: Evo šta je uradio, ali nije bilo dovoljno

Pomirenje Dragane Mirković i Tonija Bijelića nešto je čemu se mnogi nadaju

Neverovatan obrt! Toni je bio taj koji je pokušao da spasi brak: Evo šta je uradio, ali nije bilo dovoljno

Mirko Tabašević

Da li je pomirenje Dragane Mirković i Tonija Bijelića moguće svi se pitaju.

Brojni fanovi pevačice u komentarima joj čak šalju stihove njene pesme: „Nije nije gotovo, ljubiću te ponovo”, a sve sa ciljem da bi je ohrabrili i osnažili da se izbori za svoj brak, dug 24 godine.

Pročitajte: Posle svega Dragana Mirković promenila boju kose! Ovako jaku boju nema ni Zorica Brunclik (FOTO)

Ako je istina, kao što se spekuliše, da se Bijelić odselio iz doma te da živi u Nemačkoj sa drugom, 15 godina mlađom, borba bi bila uzaludna, ako je pak nešto drugo posredi, pravo je pitanje zašto pevačica koja važi za borca stvar nije uzela u svoje ruke i problem rešila.

Instagram

 

U zvaničnom saopštenju Dragana je objasnila da je predala papire za razvod braka, a usput dodala još par rečenica kojima je šokirala čak i prijatelje na estradi.

Naime, istakla je kako sa austrijskim biznismenom i ocem svoje dvoje dece ona ne živi pod istim krovom već tri godine.

Mirko Tabašević

 

Prva reakcija brojne publike bila je otkud sad tri godine kada su koliko prošlog leta viđeni zajedno kod Bobe i Brene na jahti, zatim u Monaku u skupocenom automobilu, a mnogi ne zaboravljaju ni fotografije sa Maldiva 2022. godine.

Očigledno je da je ta godina, moguće sam početak, bila prekretnica zbog kog je pomirenje Dragane Mirković i Tonija Bijelića potpuno palo u vodu.

Mirko Tabašević

 

Kada se sve uzme u obzir, dolazi se do zaključka da su supružnici više od godinu dana bili u nekom prelomnom periodu, da su čak i te 2022. godine pokušavali da daju još jednu šansu svom braku, ali po svemu sudeći, spasa nije bilo.

Dobro su svi upamtili i Tonijev gest koji je ispratila televizija. Tokom živog programa on je svojoj izabranici baš te iste godine poslao prekrasan buket i poruku: „Volim te kao prvog dana”.

Dragana je od reči do reči sve podelila sa gledaocima, a potom dodala:

Pročitajte: Progovorila kuvarica Dragane Mirković - Ovako je izgledao njihov život iza zatvorenih vrata

 - Jao, od Tonija! A od koga bi drugog... samo on, nema ko drugi! Kao prvog dana, kaže... Dobro... on je prepun iznenađenja, definitivno nisam ovo očekivala.

Iz svega priloženog čini se kao da se biznismen više trudio da spasi brak od pevačice ili je pak na ovaj način pokušavao da zabašuri svoju savest.

Mirko Tabašević

 

Ukoliko Dragana bude nekada poželela da progovori o razvodu i detaljima saznaćemo ko se više davao, ko pokušao da spasi brak, ko da ga uništi, za sada sve ostaje samo na nagađanjima.

Komentari (0)

Loading