Moda

Sanja Kužet u izdanju u kakvom je do sada niste videli! Suknja koja ne izlazi iz mode, a sandale svi priželjkuju (FOTO)

Stajling Sanje Kužet oduševio dame

Sanja Kužet u izdanju u kakvom je do sada niste videli! Suknja koja ne izlazi iz mode, a sandale svi priželjkuju (FOTO)

Zoran Kuzmanović Munja

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" počelo je novu sezonu, a voditeljka koja je postala i zaštitno lice ovog šoua iz emisije u emisiju privlači pažnju javnosti. Izgled i odabrani stajling Sanje Kužet svakim njenim pojavljivanjem u fokusu je kako gledaoca tako i korisnika društvenih mreža, pa tako ni juče nije bio ništa drugačiji slučaj.

Kada je pristigla na snimanje, atraktivna voditeljka odmah je zapala za oko svima i nema ko nije primetio da kako ispred, tako i iza kamera ona izgleda fenomenalno.

Ata Images

 

 

Sve što obuče, ona sjajno iznese, a kako smo u poslednje vreme više prilike imali da je vidimo u elegantnim izdanjima prilagođenim pomenutom takmičenju, ovaj nešto opušteniji stajling Sanje Kužet koji je odabrala za dolazak na snimanje, bio je pravo osveženje.

Ata Images

 

 

Parkirala se lepa voditeljka ispred studija i izašla iz auta bez trunke šminke i potpuno opušteno odevena kakvu je mnogi do sada nisu videli, a fotoreporteri iskoristili su priliku i zabeležili kako izgleda pre sređivanja.

Ata Images

 

 

Stajling Sanje Kužet sastojao se iz uvek aktuelne teksas suknje do kolena uz koju je ona ponela crnu klasičnu atlet majicu, a u prvi plan su dospele njene efektne sandale koje je uklopila sa bojom majice.

Ata Images

 

 

Ravne i izuzetno udobne, Sanjine sandale ukrašene interesantnim šarenim detaljima na kaiševima privukle su veliku pažnju, te su mnoge dame odmah poželele da saznaju gde ih je kupila i koliko ih je platila, a upravo one učinile su da voditeljka izgleda poput "devojke iz komšiluka" zbog čega je i prikupila mnoštvo pohvalnih komentara.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading