Celebrity News

Milica Milša najsrećnija je majka na svetu! Sin Antonije slavi, a razlog je najlepši (FOTO)

Sin Milice Milše momak je za primer

Milica Milša najsrećnija je majka na svetu! Sin Antonije slavi, a razlog je najlepši (FOTO)

Ata Images/antnio ahel

Sin Milice Milše došao je na svet kada je glumica bila vrlo mlada. Uprkos nezrelosti i mladim godinama, jako lepo se, naravno uz pomoć roditelja, snašla u ulozi i oca i majke, a pošto je u njihov život ubrzo ušao i scenarista Žarko Jokanović, sve je postalo znatno lakše.

Antonije Isaković dobio je očinsku figuru, a uz nju dobronamerne savete i uzor vredan pomena.

Pročitajte: Milica Milša neprepoznatljiva, a ovo je tajna njene vitke linije - Izbacite dve namirnice i u rekordnom roku izgubićete više od 10 kilograma

Kao akademski građanin, Jokanović je preneo Antoniju sve što je ikada naučio, stoga nikoga u porodici nije začudilo kada je sin Milice Milše odlučio da završi i doktorske studije i na tom planu konstantno napreduje.

 

 

Nije poput drugih momaka koji potiču iz javnosti poznatih porodica, povučen je, voli manje popularne stvari, raduju ga nauka i umetnost, a nije tajna da on, uprkos godinama, voli i dan-danas da otputuje sa roditeljima na odmor.

Čitavu zimu Antonije je krstario sa Milicom i Žarkom, fotografije su posvedočile divnom druženju tročlane porodice, a koliko je javnost mogla da vidi, vrlo složne i skladne.

 

 

Sve priloženo moglo se videti naravno na Instagram profilu glumice, koja voli sa svojom publikom i pratiocima da podeli trenutke sreće, što je učinila i pre par minuta.

Pročitajte: Slavlje u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića - Glumica lije suze radosnice - Samo je ovo čekala otkako joj je sin doktorirao (FOTO)

Naime, instagramerima se pohvalila da je danas ona najsrećnija majka na svetu a razlog je rođendan njenog mezimca.

 

 

-  Danas je najsrećniji dan! Srećan ti 32. rođendan sinko! Da si nam živ, zdrav i srećan 100 godina! Obožavanje i ponos si naš najveći, vole te tvoji mladi matorci - napisala je dramska umetnica ispod niza fotografija sa naslednikom.

Vidi se da se dosta potrudila oko toga, što su njeni pratioci lajkovima nagradili, kao i čestitkama upućenim Antoniju, koji neopisivo liči na majku.

 

 

Komentari (0)

Loading