Celebrity News

Tanja Savić pokazala verenički prsten! Drugačiji je od svega što ste do sada videli (FOTO)

Verenik Tanje Savić izuzetno je pažljiv, romantičan, a neosporno je i da ima ukusa

Tanja Savić pokazala verenički prsten! Drugačiji je od svega što ste do sada videli (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Verenik Tanje Savić baš se potrudio kada je trebalo svoju izabranicu da zaprosi, bar se takav utisak stvorio nakon jedne fotografije iz Mostara, koju je bivša zvezda "Granda" podelila sa pratiocima na društvenim mrežama.

O Tanjinoj veridbi i samom tom činu mediji i javnost jako malo znaju, a sve zbog toga što pevačica taj deo intime nije do sada želela da otkriva.

Pročitajte: To će se dogoditi posle mog 40. rođendana: Tanja Savić potvrdila lepu vest

Pravi šok usledio je kada je u jednom javnom izlaganju napomenula da ona i njen izabranik Muki Bešić biraju datum venčanja, što je dovelo do zaključka da su spekulacije istinite, te da se veridba zaista već dogodila.

 

 

Istog trena po portalima i tabloidima krenula su nova nagađanja na tu temu, a u par navrata objavljeno je da se estradna umetnica tajno već i udala.

Budući da ama baš nijedne potvrde vezano za to nema, fanovi pevačice prestali su da očekuju da će im se ona pohvaliti slikom u venčanici.

Fotografiju prstena, međutim, podelila je sa njima, čime je svima postalo jasno da na domalom prstu leve ruke ona nosi izuzetan primerak nakita.

Instagram

 

Ako je u pitanju verenički prsten, kako se pretpostavlja, zaključak je da se verenik Tanje Savić vrlo otvorio.

Prsten je za početak potpuno drugačijeg oblika od klasičnog vereničkog. Krivudav je i od belog zlata.

Kada se malo bolje zagleda u njega, vidi se da su u sredinu blago smeštena dva okrugla dijamanta izuzetne obrade, a oko njih brilijanti.

Pročitajte: Tanja Savić stavila tačku na nagađanja - Svašta se priča, ali ovo je prava istina o Mukiju

Niko ne može ni da pretpostavi koliko je Tanjinog pilota ovaj primerak nakita koštao, svakako je da nije malo izdvojio za njega, što govori u prilog tome koliko pevačicu ceni i poštuje.

instagram/tanjasavic

 

 

Ako je verenički prsten skupocen, možete samo da zamislite koliko će estradna umetnica i njen izabranik uložiti u venčanje, njegovo prvo, njeno drugo.

Tanjini sinovi Maksim i Đorđe biće sigurno prisutni, a vrlo je verovatno da će im ponosna majka dati i neku ulogu, makar da donesu prstenje do matičara.

 

Komentari (0)

Loading