Celebrity News

Medo moj, reći ću ti samo ovo: Slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića (FOTO)

Slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića

Medo moj, reći ću ti samo ovo: Slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića (FOTO)

Dejan Milićević

Slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića danas će trajati celog dana. Naime, suprug modne dizajnerke proslavlja ulazak u petu deceniju, a tim povodom obratila mu se i supruga.

"Medo moj, srećan ti divan dan. Budi poseban, luckast, svoj, voljen i zdrav još sto godina. Volim te", napisala mu je Verica sa puno ljubavi.

Pročitajte: Istina na Sretenje - Deset godina kasnije Veljko otkrio detalje prvog susreta sa Vericom

Slavlje u domu Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića okupiće Veljkove najbliže kako bi proslavili 41. rođendan muzičkog producenta.

Instagram

 

Podsetimo, Veljko je od supruge mlađi 35 godina, a u srećnom braku su jedanaestu godinu zaredom.

Naime, u oktobru će proslaviti 11 godina otkako su tog četvrtka 2013. godine otplesali prvi ples uz pesmu Dada Topića "Da li znaš da te volim".

Pročitajte: Kraću venčanicu nikada niste videli - Ovako su Veljko i Verica izgledali na svom venčanju (FOTO)

- Imali smo stotinak gostiju, među kojima su bili Veljkovi roditelji, sestre, kumovi, rodbina. Prisustvovao je moj sin Mića, Elena je bila u Londonu, a Milena u Njujorku. Bili su tu i naši prijatelji Boško Jakovljević, Leontina, Tijana Dapčević.

Sve je bilo neformalno, bez spektakularne dekoracije, dres-koda, lososa i šampanjca. Gostima smo poslužili ćevape i krempite - opisala je za medije Verica, koja je blistala u kratkoj venčanici dizajnerke Vivijen Vestvud.

Andreja Damnjanović

 

 

Komentari (0)

Loading