Celebrity News

Nakon vesti o razvodu, Vjera Mujović prvi put u javnosti sa novim izabranikom: Sve oči uprte u njih (FOTO)

Emotivni partner Vjere Mujović prvi put u javnosti

Nakon vesti o razvodu, Vjera Mujović prvi put u javnosti sa novim izabranikom: Sve oči uprte u njih (FOTO)

Milan Maricic/ATAImages

Vest da se glumica Vjera Mujović u tajnosti razvela od nemačkog doktora Štefana Prajsa stigla je iznenada. Mediji su pisali da se par rastao pre više od godinu dana, bez teških reči.

O svom životu nije često govorila u javnosti, te kaže da razvod nije krila, već je on ostao u senci njenog ličnog gubitka.

Pročitajte: Vjera Mujović o krahu šestogodišnjeg braka i novoj ljubavi

- Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja. Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja smo zajedno nešto oko godinu dana.

Kaže da svoju romansu sa rediteljem Milošem Pavlovićem nije krila, te da su se u javnosti pojavljivali zajedno, ali je njihov odnos ipak uspeo da ostane njihovo parče raja.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih poklapanja. Nisam osoba koja krije privatni život, ali, sa druge strane, ja od svog života ne pravim senzaciju - rekla je za Kurir.

Glumica se sada prvi put od kada je njihova romansa javnosti poznata u javnosti pojavila sa Milošem. Emotivni partner Vjere Mujović bio je njena pratnja na reviji Igora Todorovića. Njih dvoje reviju su pratili iz prvog reda, a glumica sa lica nije skidala široki osmeh.

Antonio Anhel / Ata images

 

Po svemu sudeći, jasno je da je pored reditelja, koji je takođe bio u braku, i to sa njenom koleginicom Danijelom Kuzmanović, pronašla sreću.

Komentari (0)

Loading