Celebrity News

Ne mogu da se obuzdaju: Anu i Bastijana ovakve nikada niste videli (FOTO)

Ljubav Ane Ivanović i Bastijana traje više od decenije

Ne mogu da se obuzdaju: Anu i Bastijana ovakve nikada niste videli (FOTO)

Alexander Hassenstein / Getty Images

Ljubav Ane Ivanović i Bastijana počela je dve do tri godine pre nego što su fudbaler i teniserka odlučili da stanu na ludi kamen.

Pred brojnim zvanicama oni su se jedno drugome zavetovali na večnu ljubav u Veneciji, a počev od Anine venčanice, do prevoznog sredstva kojim su mladenci došli do crkve, sve je bilo izuzetno romantično i slatko.

Pročitajte: Ana Ivanović rodila tri sina, a izgleda kao manekenka! Tajna je u ovom napitku, pije se ujutru na prazan stomak

Bilo je onih koji su verovali da dve različite vere, dva različita karaktera i mentaliteta ne mogu dugo opstati, međutim Ana i Bastijan svim "nevernim Tomama" dokazali su da greše.

Tek na prvi pogled suprotnosti su se privukle i još uvek, deceniju kasnije, igraju u istom timu.

 

 

Bivša teniserka i fudbaler u međuvremenu postali su roditelji tri divna dečaka, ali uprkos činjenici da su odgovorni i posvećeni u tom pogledu ne mogu da sakriju da su u duši ostali deca.

Često na Instagramu oni zajedno komuniciraju sa pratiocima, smišljaju igre, duhovite skečeve, istovremeno  oni se zajedno fotografišu za magazine, a učestvuju i u humanitarnim akcijama, kao i onim koje im donose finansijsku dobit.

Poznati supružnici su vremenom postali tim koji uvek dobija, a sklad, mir i blagostanje koje imaju u braku najbolje se očitavaju na njihovim osmesima.

Instagram/anaivanovic

 

Ljubav Ane Ivanović i Bastijana čvrsta je, jaka, nesalomiva, a sve iz razloga što po svemu sudeći oni nisu i nikada neće zaboraviti da se ludo zabavljaju.

Leptirići u stomaku s početka veze evidentno kod njih se nisu uspavali, a svaki potez oni nastoje da pretvore u avanturu.

Pročitajte: Ana Ivanović ne krije više mišljenje o Novaku! Posle ovih reči on može samo da se postidi (FOTO)

Nedavno su se ponovo zajedno slikali, deluje da su se poslužili foto kabinom, ali iz gore pomenutog razloga sve je izmaklo kontroli, te su počeli da se smeju i jedno drugo zadirkuju.

Aparat je nastavio da slika, te su tako dobili vrlo simpatične fotografije.

Instagram/anaivanovic

 

Zabeleženi materijal, naravno, završio je na Instagramu skladnih supružnika uz komentar:

- Pokušali smo da ostanemo ozbiljni.

Komentari (0)

Loading