Celebrity News

Ana Ivanović ne krije više mišljenje o Novaku! Posle ovih reči on može samo da se postidi (FOTO)

Ana Ivanović je o Novaku imala samo par reči

Ana Ivanović ne krije više mišljenje o Novaku! Posle ovih reči on može samo da se postidi (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Iako su mnogi insistirali na tome, Ana Ivanović o Novaku nije govorila mnogo nakon svršetka karijere.

Odlučila je da fokus stavi na svoj biznie, supruga Bastijana Švajnštajgera i trojicu naslednika koji zahtevaju njenu punu negu i pažnju.

Pročitajte: Ovu namirnicu smatraju nezdravom, a Željko Joksimović pomoću nje skinuo holesterol

Život je skrojila, prvo, daleko od Srbije u Americi, u Čikagu. Iako se sada delimično približila i živi na imanju u Austriji, domovinu retko posećuje.

Roditelji, brat i bratanac njena su jedina spona sa otadžbinom, a sada i lanac kozmetike koju plasira i na našem tržištu.

Frederic Kern/Profimedia

 

Uprkos tome, svi se slažu da je Ana u tuđini zasnovala život iz snova, o kakvom mnogi, čak i njenog statusa, sanjaju, te da za promenom nema potrebe.

Istina je da bi domaća javnost volela više da je viđa, kao Novaka, recimo, ali šta je tu je.

Oni kojima nedostaje njen rad, njen život u globalu mogu ispratiti na Instagramu.

Facebook/Ana Ivanović

 

Ana se izuzetno pronašla na društvenim mrežama. Ima pratioce ne samo iz Srbije, već širom sveta, koji još nisu zaboravili da se u jednom momentu ona našla prva na WTA listi, te da je važila, a i dan-danas važi, za najlepšu sportistkinju na svetu.

Ona sa njima ima odličnu komunikaciju, često smišlja ankete, čestitke, poklanja kozmetiku, a danas je sa fanovima podelila i stavove o aktuelnim teniserkama i njihovim prednostima na terenu.

Pročitajte: Ana Ivanović rastrojena - Bastijan i ja se više ne razumemo (FOTO)

Ana je nabrajala koleginice, ali kada joj je postavljeno pitanje čiji je "Backhand" najbolji, ko iz topa je izgovorila muško ime.

- Najboji bekhend na svetu ima Novak Đoković, sada sam prešla sa žena na muškarce - kazala je Ana, pa se slatko nasmejala. Svi su primetili da je ovo prvi put posle dužeg vremena da je spomenula najboljeg tenisera sveta.

 

 

Ana Ivanović nije  imala razloga da za medije govori o Novaku uprkos činjenici da je nizao uspehe, te je čak proglašen za najboljeg sportistu sveta.

Na svoj način ona je kolegi ukazala poštovanje, a veruje se da se Novak, koji je po prirodi skroman, na ove njene reči postideo.

Komentari (0)

Loading