Celebrity News

Ivana Mihić progovorila o venčanju sa dugogodišnjim partnerom: U istom manastiru sahranjen je moj otac (FOTO)

Venčanje Ivane Mihić tema je zbog koje se glumica oglasila putem Instagrama

Ivana Mihić progovorila o venčanju sa dugogodišnjim partnerom: U istom manastiru sahranjen je moj otac (FOTO)

instagram/ivana mihic

Venčanje Ivane Mihić bilo je uvodna tema razgovora novinara i glumice, koja se već duže vreme oglašava isključivo putem svog Instagram profila.

Intervjue ne daje, jer, kako tvrdi, profesionalnog povoda za to nema.

Pročitajte: Proći će vas jeza - Medaljon koji Ivana Mihić ne skida s ogrlice nosi poruku prepunu simbolike (FOTO)

Ipak, nedavno je napravila izuzetak i za ""Alo ispričala sve ono o čemu se spekuliše mesecima unazad, između ostalog fokus razgovora bilo je venčanje Ivane Mihić i njenog dugogodišnjeg partnera.

Instagram

 

Zapravo uvodna tačka intervjua odnosila se na razlog glumičinog sve češćeg boravka u manastiru Rajinovac, na čijem groblju je sahranjen njen otac, scenarista Gordan Mihić.

Navodno, redakciji pomenutog lista javio se ushićeni čitalac koji je izjavio da se Ivana pred Bogom svom partneru zaklela na večnu ljubav, te da je venčanje obavio iguman Serafim.

Čitalac je nagovestio da više ništa od pomenutog ne može da ispriča, te da se obrate Ivani, što su oni i učinili i dobili sledeći odgovor.

 

 

- Ne obraćajte pažnju na glasine. U manastiru Rajinovac sam volonter obnove, a i tata moj tamo počiva. To su razlozi što sam tamo sve češće - počela je priču glumica pa otkrila da se ona i starešine manastira pripremaju za rekonstrukciju krova "Crkve Rođenja presvete Bogorodice".

- To su veliki radovi, a radim i na obnovi manastirske biblioteke. Imamo još niz akcija, sve radim u saradnji sa igumanom Serafimom - zaključila je dramska umetnica, koju duže vreme ne viđamo na malim ekranima.

Da li je reč o njenoj volji ili pozive reditelja ne dobija niko ne zna, ono što je potvrđeno je da se okrenula veri.

Pročitajte: Ivana Mihić se bez stida skinula u kupaći - Da li biste vi imali hrabrosti da nosite ovaj roze bikini? (FOTO)

Celokupan intervju za pomenuti list je fotografisala i objavila na Instagramu, što govori u prilog tome da joj je stalo da se čuje na čemu radi, a nije isključeno da ovim putem ona posredno apeluje i za pomoć.

 

 

Ispod fotografije osim gore izrečenog napisala je i sledeće:

- Pričaću više o celom poduhvatu i onima koji su pomogli.

Komentari (0)

Loading