Celebrity News

Ništa strašnije nije moglo da se dogodi: Otkriven pravi razlog zašto Milan Stanković boravi u manastiru

Milan Stanković manastir je video kao svoj spas

Ništa strašnije nije moglo da se dogodi: Otkriven pravi razlog zašto Milan Stanković boravi u manastiru

Ata Images

Milan Stanković manastir je svojevremeno prigrlio kao jedino i najbolje rešenje aktuelnih problema, koji su se iz dana u dan gomilali i dodatno ga zbunjivali.

Pročitajte: Nikad viđena fotografija Rade Manojlović i Milana Stankovića! Svi gledaju i trljaju oči - Da li je ovo moguće? (FOTO)

Postavljajući sebi sijaset pitanja o smislu i besmislu Milan je u razgovorima sa iskušenicima i monasima pronašao odgovor.

Instagram

 

Učinilo mu se da je među svetim zidinama moguće pronaći mir i pričalo se da je u nekom času izrazio želju da se zamonaši, te da je iz tog razloga čak posetio Svetu Goru.

Budući da se Stanković lagano kroz autorski rad vraća na javnu scenu, svima je postalo jasno da u njegovim posetama crkvenim ustanovama ima nečeg višeg.

Instagram

 

Nedavno je isplivao podatak da je Milan Stanković manastir verovatno video kao način da se spasi od pretnji i mogućnosti da mu bude ugrožen život.

Muzičar specifičan po pokretima na sceni i posebnom autfitu, svakodnevno dobija pretnje, zbog čega smatra da mu je ugrožen život, te je rešenje video u begu.

Instagram

 

Pobegao je iz Beograda i promenio broj telefona, a gde bi drugo otišao nego u manastir.

Pročitajte: Milan Stanković bolestan! Prve slike iz bolničkog kreveta kidaju srce, a tek što je počeo da pravi melem protiv kancera (FOTO)

Po pisanju Starsa, glavni krivac Stankovićeve paranoje je pevačica Dunja Ilić, koja se sada zove Ajla Begović.

instagram

 

Spekuliše se da je sa Obrenovčaninom imala raspravu u kojoj je iznela niz optužbi zbog kojih se on sada ne oseća bezbedno.

 

 

 

Komentari (0)

Loading