Celebrity News

Darko Lazić čeka treće dete: Pevač se oglasio, izneo detalje

Darko Lazić čeka treće dete, pišu domaći mediji, a sada se oglasio pevač

Darko Lazić čeka treće dete: Pevač se oglasio, izneo detalje

Kristinas Photo Studio

Vest da Darko Lazić čeka treće dete napravila je totalnu pometnju u javnosti, a sada se tim povodom oglasio i pevač, koji je naveo da će to potvrditi tek kada bude siguran.

- Mi još nismo ni radili test za trudnoću, tek treba da idemo da ga radimo, tako da ćemo za par dana znati da li je Kaća trudna ili ne. Kad saznamo, javićemo - rekao je Darko za „Blic”.

Pročitajte: Malena Lorena Lazić glavna zvezda na svadbi svog oca Darka - Jedan pogled je dovoljan da shvatite da li liči na majku Anu (FOTO)

Podsetimo, pevač je ponosni otac dvoje mališana, ćerke Lorene, koju je dobio u braku sa koleginicom Anom Sević i sina Alekseja, koji se rodio kao plod ljubavi Darka Lazića i Marine Gagić.

Vest o trudnoći njegove treće supruge Kaće posebno bi ga obradovala, a par koji se nada prinovi, uskoro će informacije podeliti sa javnošću.

 

 

Svoju sadašnju suprugu Darko je upoznao kao mladić, a o njihovom odnosu, ovako je govorio:

- Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas - rekao je svojevremeno za medije, pa dodao:

- U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života - ispričao je nedavno Lazić.

 

 

 

Komentari (0)

Loading