Celebrity News

Malena Lorena Lazić glavna zvezda na svadbi svog oca Darka: Jedan pogled je dovoljan da shvatite da li liči na majku Anu (FOTO)

Svadba Darka Lazića uveliko je u toku

Malena Lorena Lazić glavna zvezda na svadbi svog oca Darka: Jedan pogled je dovoljan da shvatite da li liči na majku Anu (FOTO)

Ata Images

Muzičar Darko Lazić odlučio je da se svojoj izabranici Katarini Stojanović pred brojnim svatovima zavetuje na večnu ljubav. Budući da svadba Darka Lazića sa Anom Sević nije bila po volji pevača i njegove familije, ovoga puta on nije želeo da pravi kompromise i sve je organizovao baš onako kako je prvog puta priželjkivao.

 

Ata Images

 

 

 

Pozvao je preko 500 zvanica, koji baš u ovom trenu svedoče razmeni zaveta mladenaca u Hramu Svetog Apostola Gavrila, a nešto kasnije će prisustvovati i prvom plesu u luksuznom restoranu u Pećincima.

Pročitajte: Nova devojka Darka Lazića neopisivo podseća na Marinu Gagić - Na fotografijama sa luksuznog odmora sličnost je neverovatna

Pozivnica je pre par nedelja stigla i na adresu Darkove bivše supruge Ane.

Na venčanje je stigla Darkova ćerkica Lorena, koju je ponosni otac lično dovezao u svoj dom u Brestaču.

 

Ata Images

 

 

Tata i ćerka tom prilikom u kolima su napravili selfi koji je osvanuo na Darkovom profilu a tu su svi mogli videti koliko je Lorena porasla pa i kako se uredila za očevo veselje.

Pročitajte:OVO SE ČEKALO! Oglasio se otac Barbare Bobak! Ćerki zapretio, a evo šta misli o bivšem zetu Darku

Svadba Darka Lazića biće definitivno estradni događaj meseca..

Muzičar je Lamborginijem kabrioleteom, čija cena iznosi vrtoglavih milion evra, otišao po mladu, a spekuliše se da je za dekoraciju restorana izvojio preko 50 hiljada evra. 

 

Instagram

 

 

 

Cela sala je od poda do plafona ukrašena belim cvećem, koje se može naći i na stolovima. Celokupni izgled prostora dodatno su upotpunili zlatni tanjiri, kao i zlatni escajg, a uprkos svoj toj lepoti činjenica je da će prisutne zvanice najviše pažnje obratiti na mladence, pa i malenu Lorenu koja se pre početka slavlja presvukla u sneg belu haljinicu.

Pročitajte: Druga strana priče - Otkriveno zbog KOGA je Barbara Bobak ostavila Darka! Zbog nje sam se odao porocima

Frizuru je namestila tako da je jedan deo kose pokupila dok je drugi uvila u lokne.

 

Instagram

 

 

“Preslatko”, “Lepotica na mamu”- komentari su mnogih koji su bacili pogled na Darkov Instagram profil, a šta će se sve danas na njemu naći ostaje da vidimo. Lorena je na fotografiji koju vidite odmah iza svoje nove maćehe i presrećna je što učestvuje u očevom bitnom danu.

 

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading