Celebrity News

Ćerka Merime Njegomir otvorila dušu: 40 dana nakon smrti majke desila mi se najlepša moguća stvar

Ćerka Merime Njegomir nakon smrti pevačice nije znala za sebe

Ćerka Merime Njegomir otvorila dušu: 40 dana nakon smrti majke desila mi se najlepša moguća stvar

Ata Images/M.M.

Ćerka Merime Njegomir, Jelena Njegomir, poznata je terapeutkinja koja vrlo vešto komunicira s pacijentima, ali i pratiocima na društvenim mrežama i pomaže im da prebrode emotivne krize.

Da li zbog toga ili sudbine koja ju je zadesila, a pogodna je za dramski komad, nedavno je bila gošća Snežane Dakić u emisiji „Male stvari”.

Pročitajte: Sahranili smo je na dan kada bi moja majka napunila 70 godina - Još jedan gubitak za ćerku Merime Njegomir

Dve i po godine od majčine smrti Jelena je pristala da otvori dušu i otkrije malo poznate detalje koji su joj se dogodili svega 40 dana od Meriminog odlaska.

Naime, mezimica pevačice po četvrti put ostala je u drugom stanju, a to je uticalo na mešanje emocija s kojima je trebalo da se izbori.

- Moje treće dete je, kada smo saznali za maminu bolest, imalo šest meseci, mama je preminula kada je ona imala osam, a ja sam zatrudnela 40 dana nakon mamine smrti - počela je priču ćerka Merime Njegomir, pa nastavila:

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Tada sam saznala da sam trudna i bilo mi je jako teško, moram da kažem zato što uz sav taj bol, sada se dešava nešto što je radost za kuću. Nisam znala kako da se nosim sa svim tim emocijama istovremeno, ali podrška porodice u svemu je najvažnija.

Jelena je pojasnila da je uprkos drugom stanju, i za majku i za prinovu bolje da negativno kroz plač izbaci iz sebe.

Pročitajte: Bakino srce zaigralo bi od sreće - Unuka Merime Njegomir prava je bakina naslednica, a gest koji sprema u njenu čast tera suze na oči

- Žene me često pitaju: „Trudna sam, stalno plačem, da li će to uticati na dete?” Ja zaista mislim da je i sama trudnoća jedna vrsta čišćenja, i sve te emocije su svakako u tebi pa bolje da izađu.

- Bolje nego da žive u tebi, samo je poenta da li ćeš ih ispoljiti ili ćeš ih progutati, a to pre može da bude štetno - zaključila je.

 

 

Činjenica je da Jelena u trenutku saznanja da je u blagoslovenom stanju nije znala da li da se smeje ili da plače, sve to stvorilo je konfuziju, ali, kako tvrdi, uz suprugovu i podršku sestara uspela je iz svega da izađe još jača.

Komentari (0)

Loading