Celebrity News

Marko Janketić se zaplakao usred emisije! Bol je neizdrživa: Pet godina sanjam isti san (FOTO)

Suze Marka Janketića potekle usred emisije

Marko Janketić se zaplakao usred emisije! Bol je neizdrživa: Pet godina sanjam isti san (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Suze Marka Janketića javnost nije prvi put videla.

Sin pokojnog glumca Miše Janketića, koji se godinama bavi umetnošću, pred kamerama i na daskama u pozorištu sijaset puta morao je da zaplače.

Pročitajte: Miša bi plakao od sreće da može ovo da vidi! Marko Janketić postao otac još jedne ćerke - Fotografije glumca i bebe će vas raznežiti (FOTO)

Suze Marka Janketića tada izazvane su najčešće na silu, vraćanjem u neku daleku prošlost, neke sudbine i ideje, neka ružna iskustva i možda uspomene koje bole.

Otkako se Miša upokojio mladi glumac ima daleko više povoda za plakanje, što verovatno on po potrebi prenosi i na svoju glumu, za koju mnogi stručnjaci tvrde da je iz godine u godinu sve zrelija.

Dalibor Danilović

 

Smrt oca mladog umetnika dočekala je nespremnog uprkos činjenici da je bard srpskog glumišta bolovao.

Marko, kao i njegov brat i dve sestre, ipak se nadao da će otac ozdraviti i vratiti u porodicu radost, a publici potrebu za ovacijama i aplauzom.

Nažalost, u maju 2019. ispustio je svoj poslednji dah, čime je, po Markovoj priči, zaokružio život i otišao na lepše mesto. 

- Pamtim ga kao najsavršenijeg pred kraj života. Tada je bio zaokružen, bez obzira na bolest. Imao je jednu filozofsku tezu da se čovek rađa do poslednjeg daha i onda je sa poslednijm dahom zaokružio sebe, tada se rodiš kada odeš na onaj svet - počeo je priču mladi umetnik u emisiji "Balkanskom ulicom" kod Vesne Dedić, a potom drhtavim glasom, sa suzom u oku, dodao: 

Boško Karanović

 

- To je malo filozofski, ali ga sanjam mladog, moram ti reći. Mladog, iz mog sećanja mladog, sanjam ga sa zift crnom kosom u nekom sakou, onako nešto njega kakav je bio dasa.

Marku je verovatno najžalije što otac nije dočekao da upozna njegovu suprugu i dve ćerkice koje su u porodicu Janketić ušle nakon Mišine smrti.

Pročitajte: Retka porodična fotografija - Milica Janketić podelila trenutak iz detinjstva, izgled Marka Janketića svi komentarišu (FOTO)

Različite sudbine nose različite rasplete i zaplete, a čini se da je Mišin život za roman koji se čita u jednom dahu.

 

 

Budući da Marko ume da piše, voli poeziju, možda se jednoga dana lati pera pa napiše očevu biografiju ili, pak. autobiografiju u kojoj će se dotaći i pomenutih snova koji su ga doveli do suza pred milionima gledalaca.

 

Komentari (0)

Loading