Celebrity News

Dame kojima su sve farmerke kratke ne moraju da brinu: Ovaj model je pravo rešenje za njih, a nalazi se pod jednom šifrom (FOTO)

Farmerke za visoke devojke prava su retkost na tržištu

Dame kojima su sve farmerke kratke ne moraju da brinu: Ovaj model je pravo rešenje za njih, a nalazi se pod jednom šifrom (FOTO)

Miloš Nadaždin

Danijela Dimitrovska godinama ima problem sa kratkim nogavicama na pantalonama, što joj zadaje glavobolje.

Modeli koje je do sada mogla da pazari u komercijalnim radnjama, povoljni i za svaki džep, uglavnom su od nje iziskivali ravnu obuću, nikako visoke potpetice, što nije bilo u skladu sa trendovima koje prati. Stoga čim je pronašla farmerke za visoke devojke, devojke manekenske građe koje ne žele više nogavice do članka već preko obuće, odmah je o tome obavestila pratioce na Instagramu.

Pročitajte: Zdrav i brz recept Danijele Dimitrovske - Izdvojte samo 10 minuta i doručkujte kao top-model


Činjenica je da je farmerke za visoke devojke jako teško naći.

Instagram

 

Čini se da su se modni dizajneri fokusirali na prosek, izrađuju uglavnom kreacije koje odgovaraju većini, dok visoke dame, dugih izvajanih nogu zanemaruju.

Da se to promenilo, otkrila je Danijela koja je jedan par farmerica, po svojoj meri i želji, nedavno kupila.
- Za sve devojke koje su me pitale šifra džinsa je 7223/058, upravo sam videla da su trenutno i snižene tako da blago vama - napisala je bivša supruga Ognjena Amidžića kojoj influenserski rad očigledno dobro ide.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Putem Instagrama ona sa pratiocima deli razne savete, od toga šta doručkuje, večera, preko kozmetike i beauty tretmana, ali i modnih saveta.

Ovaj poslednji savet, a tiče se dama njene visine, posebno je sve oduševio.

Za početak jer je reč o dužim nogavicama, a potom i zato što su u pitanju farmerke odličnog kroja koje sužavaju u kukovima.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska pokazala garderober dug 5 metara - Sve sami dizajnerski komadi, ne zna se koji je skuplji (FOTO)


Pomenuti model sašiven je tako da je u gornjem delu uzak, dok od kolena kreće ravno zbog čega se stvara vizuelna varka pogodna za dame sa širim kukovima.

Instagram/danijeladimitrovska

 

Osim toga, dužina nogavica daje na dužini nogu, što je takođe prednost.

Komentari (0)

Loading