Celebrity News

Sina joj je odvela u inostranstvo, a sad se s drugim muškarcem dopisuje: Dijana Đoković ne veruje šta vidi (FOTO)

Snaja Dijane Đoković donela odluku

Sina joj je odvela u inostranstvo, a sad se s drugim muškarcem dopisuje: Dijana Đoković ne veruje šta vidi (FOTO)

ata images/ R.Z.

Kada se u medijima pojavi naslov u kome se spominje snaja Dijane Đoković, najčešće javnost tada veruje da je vest o Jeleni, supruzi njenog najstarijeg sina Novaka.

Slavni teniser i njegova izabranica mnogo puta do sada davali su povod za spekulacije i nagađanja.

Njihov brak, deca Stefan i Tara, dom u Marbelji, sve to skupa privlačilo je veliku pažnju čitalaca, ipak najveći fokus od prvog dana je na odnosu snaje i svekrve.

Pročitajte: Dijanu Đoković nikada niste čuli da ovako govori o snaji - Ko bi rekao da je ovakva svekrva?

Verovali ili ne, ali sve, počev od akademika pa do pijačnih prodavaca, zanimalo je kako se to snaja Dijane Đoković slaže sa popularnom svekrvom, da li se vole ili,, pak imaju razmirice.

Budući da nijedna od pomenutih dama ne voli mnogo za javnost da govori o porodičnim pitanjima, ostala su porodična stvar, zbog čega komentari po gradskim kuloarima ne prestaju.

Otkako je Dijanin sin Marko otpočeo život sa lepom Brazilkom, a potom se i najmlađi Đorđe oženio dizajnerkom Aleksandrom Veselinov, pa potom odlučio da i on život nastavi u inostranstvu, i to u Dubaiju, pojavili su se dodatni razlozi da se o porodici Đoković piše.

Amir Hamzagić/ATAImages

 

Kako je Dijana podnela to što najmlađeg unuka Aleksandra tek povremeno viđa i kakvi su odnosi zbog toga niko sa sigurnošću ne može da kaže, zbog čega opet sve ostaje na spekulacijama. 

Budući da su se Đorđe i Saška u Dubaiju lepo skućili, da su se i profesionalno obezbedili, što im je verovatno bio i povod da odu, jednoj majci nije preostalo ništa drugo do da podrži svoju decu i bude srećna zbog njihovog zadovoljstva.

To kako najmlađi Đoković sa suprugom i sinom živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima najbolje se vidi na Saškinom Instagram profilu.

Kreatorka kupaćih kostima, odela i venčanica nesebično sa pratiocima deli dešavanja, a upravo ta dešavanja dovela su je u žižu medijskog interesovanja.

Instagram/saskaveselinov

 

Nedavno je ona sa "instagramerima" podelila podatak da su joj u gostima prijatelji. Tom prilikom javnost se mogla uveriti u to kako novi dom Đorđa i Aleksandre izgleda, pa i kako je kreatorka, dok Novakov brat radi s društvom, provodila vreme.

Neosporno je da se simpatična družina divno zabavljala, o čemu najbolje svedoči najnovija objava jednog od Aleksandrinih prijatelja.

Pročitajte: Novi poraz na terenu, nova kriza u braku? Jelena Novaka napuštala čak tri puta, ali jedna osoba nije dozvolila da se razvedu (FOTO)

Umetnik Stanoje Budimkić u opisu fotografije iz Dubaija i pesmu Nataše Bekvalac "Ja sam dobro" napisao je:

- Pesma koja me opisuje kada shvatim da nismo više zajedno.

Instagram/saskaveselinov

 

Stanoje je na slici tagovao Sašku, brata blizanca Stanka i još jednu drugaricu, a Đoletova izabranica repostovala je sve na svom insta storiju uz komentar:

- Nedostaješ mi i čekam te uskoro opet.

 

Komentari (0)

Loading