Celebrity News

Saša Joksimović spakovao kofere i konačno napustio Nevenu: Sa plavušom je koju svi dobro znate, provode se daleko od Srbije

Razvod Saše Joksimovića neočekivano je dospeo u medije

Saša Joksimović spakovao kofere i konačno napustio Nevenu: Sa plavušom je koju svi dobro znate, provode se daleko od Srbije

Boško Karanović

Razvod Saše Joksimovića često je protekle godine bio tema medija.

Od strane medija i žute štampe jedno vreme se nagađalo da glumac i producentkinja Nevena nisu u dobrim odnosima, a onda je on odlučio da sve pomenuto podeli sa svojim fanovima na Instagramu.

Pročitajte: Teško je kad moraš da biraš između majke i supruge - Saša Joksimović progovorio o problemima u braku

Između ostalog, brat Željka Joksimovića napomenuo je da su on i supruga, sa kojom ima sina, odlučili da stave tačku na brak.

Boško Karanović

 

Njegovu objavu svi su, naravno, podelili sa velikim žaljenjem, jer koliko god da se verovalo da glumcu i producentkinji ne ide, isto tako je postojalo verovanje da se ludo vole, te da nesporazumi, ako ih i ima, proizlaze iz te ljubavi i burnih karaktera emotivnih partnera.

Nije prošao ni ceo jedan dan a dramski umetnik, kojeg smo doskoro gledali u seriji "Igra sudbine", sve je porekao.

Navodno, sve napisano bilo je šala, zapravo Saša je objasnio da je želeo da vidi kako će njegova objava uticati na javnost.

Boško Karanović

 

Nažalost, nije mu odmah pošlo za rukom da ubedi fanove da se ne razvodi.

Iz želje da sve dosledno demantuje pojavio se sa suprugom u emisiji kod Sanje Marinković, zatim su na Instagramu usledile zajedničke fotografije.

To, međutim, nije prvi put da je Saša komentarisao u negativnom smislu svoj brak, zbog čega i dan-danas dobar deo njegove publike nije siguran da li je još uvek oženjen ili ne.

 

 

Dok se drugi bave Sašom i njegovim odnosom sa Nevenom, on radi punom parom.

Nedavno je umesto kolege Peđe Damnjanovića otputovao u Kanadu sa Natašom Aksentijević, gde igraju predstavu "Kako sam se nadala, dobro se nisam udala".

Pročitajte: Kad bolest zakuca na vrata - Brat Željka Joksimovića otkrio retko oboljenje - razvod Saše Joksimovića uzrok (FOTO)

Ako je suditi po postovima na Instagramu, reklo bi se da Željkov brat neizmerno uživa u putovanju, pa i svojevrsnoj slobodi, da osim igranja predstave koristi svaku priliku za obilazak znamenitosti i prirodnih lepota.

 

 

Iz Kanade on se javio fotografijom sa Nijagarinih vodopada. 

Komentari (0)

Loading