Celebrity News

Teško je kad moraš da biraš između majke i supruge: Saša Joksimović progovorio o problemima u braku

Razvod Saše i Nevene Joksimović - glavni problem je ona

Teško je kad moraš da biraš između majke i supruge: Saša Joksimović progovorio o problemima u braku

Boško Karanović

Razvod Saše i Nevene Joksimović svojevremeno je bio glavna tema domaćih medija. Kako je glumac otkrio u emisiji "Male stvari", sve je počelo jednom njegovom ishitrenom objavom na mrežama.

Kada je na mrežama objavio da je njegovoj ljubavi kraj, cilj mu je bio da posle jedne svađe objava dopre do Nevene. Ipak odjek koji je ona doživela u javnosti nije očekivao.

Pročitajte: Izgubili bebu, bili na korak do razvoda, a sada im svi čestitaju - Veliko slavlje u domu Joksimovića

Iako postoje povremene krize u vezi koja traje 23 godine, od kojih su Saša i Nevena već 15 u braku, razvod je za njih dalek i nepojmljiv.

Međutim, u intervjuu, koji je dao u emisiji Snežane Dakić, Saša je istakao da je muževljeva majka često problem bračnih razmirica, što je mnoge navelo da pomisle da je Vesna Joksimović, Sašina majka, jedan od glavnih problema koji bi mogao da izazove razvod Saše i Nevene Joksimović.

Boško Karanović

 

- Prisustvo primarne porodice, majke i oca, preljuba, laž - naveo je Saša spisak razloga zbog kojih se ljudi razvode.

- Mislim da je muškarac u teškom položaju kada mora da izabere između majke i supruge. Gde prelomiti? Uvek treba prelomiti prema ženi iz dobre namere - rekao je Saša, složivši se sa Snežanom da svekrve često manipulišu sinovima.

Pročitajte: Saša Joksimović samo za Story otkriva istinu o RAZVODU - Naš život koji je trajao 22 godine OVAKO OKONČATI...

Podsetimo, Nevena je svojevremeno prilikom jednog gostovanja u emisiji "Magazin In" otkrila da sa svekrvom ima korektan odnos, za šta postoji jasan razlog:

- Slažem se jer ne živimo u zajednici.

 

Komentari (0)

Loading