Celebrity News

Seka zatrudnela zahvaljujući ovom napitku! Pre toga je dva puta prošla kroz vantelesnu (FOTO)

Zatrudnela Seka Aleksić - svi detalji blagoslovenog stanja tek sad dospeli u javnost

Seka zatrudnela zahvaljujući ovom napitku! Pre toga je dva puta prošla kroz vantelesnu (FOTO)

M.M./ATA Images

Kada je prvi put zatrudnela Seka Aleksić, ona i suprug Veljko Piljkić bili su presrećni. 

Nažalost, pevačica je ubrzo javnost obavestila o tome da je izgubila plod, a sve zbog vanmaterične trudnoće.

Ako je verovati tabloidima, slična tragedija joj se još jednom dogodila, a kako kroz sve to ne bi iznova prolazila, po savetu lekara odlučila je da proba sa vantelesnom oplodnjom.

Pročitajte: Da li je moguće da je toliko starija? Ovo je razlika u godinama između Seke i Veljka

Uz stručne savete doktorke na popularnoj privatnoj klinici, koja ima izuzetne rezultate po pitanju vantelesne, Seka je nakon par pokušaja uspela da ostvari svoj san.

Tvrdi da je nakon postupka poslovno morala da otputuje, ali da joj je telo davalo naznake da je došlo do neke promene, te da je odmah zvala lekarku da joj saopšti da je možda trudna i da će uraditi test.

Uprkos tome što ju je čuvena Goca Ivanović nagovarala da to ne čini, jer je prerano, ona je ipak uradila test koji je prvi put pokazao dve crte zbog čega Sekinoj sreći nije bilo kraja.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Čim je zatrudnela, Seka Aleksić je obavestila javnost o tome, prekinula je i nastupe, a čitavu trudnoću nastojala je da provede u strogom miru i tišini u vili u Staroj Pazovi.

Redovno je odlazila i na kontrole kod svoje omiljene doktorke, kod koje je postupak ponovila i nekoliko godina kasnije, što je takođe urodilo plodom.

Nakon rođenja naslednika Jakova, na svet je došao maleni Jovan koji je postao ljubimac čitave porodice.

Pročitajte: Dragana i Seka godinama nisu govorile zbog Tonija - Evo šta je uradio, ali Gaga je na to zažmurila (FOTO)

Postupak oko trudnoće Seka je iz najbolje namere podelila sa svojom publikom i pratiocima, a uprkos činjenici da je na pijedestal stavljala stručnost svoje ginekološkinje doznalo se da smatra da je začetku i prvom i drugom u najvećoj meri potpomogla njena vera u Boga.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iz tog razloga Seka se, navodno, poslužila uljem svetog Nektarija, a koliko je njena vera u tom pogledu jaka najbolje svedoči to što je pored svoje krsne slave počela u svom domu da obeležava Svetog Nektarija. 

Komentari (0)

Loading