Celebrity News

Ko je pomislio da bi njih dve ikada mogle da zarate? Ceca o sukobu sa Lidijom: Ona gađa u metu kao pikadom

Svađa Cece i Lidije prava je retkost, samim tim do sada nije bilo potrebe da se o tome priča u javnosti

Ko je pomislio da bi njih dve ikada mogle da zarate? Ceca o sukobu sa Lidijom: Ona gađa u metu kao pikadom

Ata Images/Antonio Ahel

Svađa Cece i Lidije dospela je na naslovne strane tabloida, a sve zbog jednog intervjua estradne umetnice koja je prvi put nedavno o tome progovorila za javnost.

Naime, Svetlana Ražnatović i Lidija Ocokoljić, rođene sestre, od prvog dana su nerazdvojne.

Pročitajte: Ne voli da se eksponira - Evo kako izgleda žena koja je rodila Cecu Ražnatović (FOTO)

Čak i kada se iz Žitorađe preselila u Beograd, a potom udala za Željka Ražnatovića pevačica je svoju sestru i najbolju drugaricu povela sa sobom.

Okolnosti su bile takve da su se tih davnih 90-ih one obe uselile u vilu u Ljutice Bogdana i do dana današnjeg iz nje ni jedna ni druga nisu izašle.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ceca, jer joj je kuća preko puta Zvezdinog stadiona nasledstvom pripala, Lidija, jer se kraj sestre osećala najudobnije, a čak i kada se udala za fudbalera Predraga Ocokoljića i rodila decu, odlučila je da tu ostane.

Budući da je reč o višespratnici sa čak desetak spavaćih soba, gde je svako dobio svoj prostor, razdvajanje nikada nije bilo opcija, te su tako sestre, njihova deca i Lidijin suprug danas jedna velika porodica.

Smeh, slavlja, suze i sukobi sastavni su deo njihovog porodičnog života, što je potpuno normalno.

Svađa Cece i Lidije, međutim, nije toliko učestala stvar. Sestre su navikle na mane i vrline jedna druge, naučile su da ih tolerišu, kada se, pak, dogodi da neku od njih nešto izvede iz takta, to izgleda poprilično čudno.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Folk zvezda o sukobu sa sestrom, tačnije načinu prepiranja, ispričala je u emisiji kod Goce Tržan na K1 televiziji:

- Ja ne umem da se svađam, temperamentna sam po prirodi, ali... moja sestra može da se svađa sedam meseci usta da ne zatvori. To nisi videla, ona niti diže ton, niti galami, mrtva hladna, i samo gađa pikadom ovako u centar.

- Ona može da se svađa i da se ne umori, i onda vadi iz nekih foldera, svega se seća. Ja nemam pojma juče šta je bilo.

- Ja ne, ja toliko pobesnim, uđem u crveno, trpim, trpim, trpim, pa eksplodiram, ali vrhunac moje svađe je da te oteram tamo odakle smo svi izašli. I to je kraj svađe.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Ja se toliko iznerviram da zaboravim zašto sam počela da se svađam. Često zaboravim da sam se sa nekim posvađala, onda zovem najboljeg prijatelja da ga pitam da me podseti.

- Mene zanima da se smejem, da imam vesele ljude oko sebe, koji će mene da dižu, pa imam i ja dane kad mi ne cvetaju samo ruže, ali nisam depresivan tip. Ja nisam neko ko će da plače sedam dana. Mogu tri, pa se dižem - ispričala je Ceca i lepo nasmejala voditeljku, tačnije svoju koleginicu Gordanu, ali i gledaoce kraj malih ekrana, tačnije na Jutjubu, koji su to u dahu ispratili.

Pročitajte: Ovom čoveku Ceca duguje što je danas zvezda, a evo šta je uradila kada mu je sin preminuo (FOTO)

Očigledno je da je, uprkos velikoj slavi, Ceca Ražnatović samo još jedna u nizu običnih žena, koja porodična pitanja rešava poput drugih.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na svu sreću, nikada nije imala veće razmirice sa sestrom i ukućanima, naprotiv, svi se veoma lepo slažu, čemu svedoči činjenica da je Cecin sin Veljko tetkin lik istetovirao na telu.

Komentari (0)

Loading