Celebrity News

Za ženu tvrdi da je najzgodnija Beograđanka, a pogledajte njega kada se skine: Milan Kalinić šokirao fotografijom

Milan Kalinić trening ne propušta

Za ženu tvrdi da je najzgodnija Beograđanka, a pogledajte njega kada se skine: Milan Kalinić šokirao fotografijom

Antonio Ahel/ATAImages

Milan Kalinić gazi šestom decenijom života, a po njegovom izgledu bi malo ko rekao da je u tim godinama.

To je rezultat napornog rada i velikog odricanja.

Pročitajte: Kad ti jave da te žena VARA sa vlasnikom noćnog kluba... Najpotresniji dani u braku i životu Sandre i Milana Kalinića

Milan redovno trenira, a sada je pokazao do kakve je forme došao za samo četiri nedelje.

 - Ovo je forma posle samo četiri nedelje režima i treninga, postignuta u 52. godini. Rešio sam da uskoro podelim sve tajne ishrane i treninga sa vama iz ugla jednog rekreativca, roditelja i čoveka sa puno obaveza - napisao je Milan uz fotografiju na kojoj se vidi njegovo izvajano telo.

- Kad mogu ja, može svako - zaključio je Milan koji je za svoj izgled dobio brojne komplimente.

Instagram/Milan Kalinic

 

 

Milan i Sandra ove godine su obeležili 17. godišnjicu braka i imaju dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka. Voditelj i glumac ponosan je na suprugu, a na to kako izgleda posebno. 

Fotografija Sandre Kalinić u kupaćem kostimu koja je osvanula na Instagramu dokazala je da retko ko može da joj stane na crtu.

Pročitajte: Samo jednu ženu VOLEO SAM pre Sandre! Evo koja koleginica je prva ljubav Milana Kalinića (FOTO)

- Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“, rekao je voditelj nedavno i dodao da mu imponuje što Sandru svi gledaju

- Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije.

To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje - rekao je Milan ponosno i pokazao kako su oni izgledali pre nekoliko godina, a kako izgledaju danas. 

Instagram/Milan Kalinić

 

Ni voditelj ni njegova supruga se nisu promenili kroz godine, što i ne čudi jer je poznato koliko vode računa o izgledu.

Instagram/Milan Kalinić

 

 

 

Komentari (0)

Loading