Celebrity News

Dve godine od smrti Vidoja Ristovića: Nikolina Pišek nije se pojavila na pomenu, evo gde je bila

Pomen Vidoju Ristoviću na drugu godišnjicu smrti

Dve godine od smrti Vidoja Ristovića: Nikolina Pišek nije se pojavila na pomenu, evo gde je bila

ATA Images

Pomen Vidoju Ristoviću, koji je preminuo pre dve godine, još jednom je ukazao na razdor među članovima najuže porodice. Naime, na Novom groblju viđeni su Vidojevi roditelji, ali ne i udovica Nikolina Pišek.

ATA Images

 

Kao što je poznato, od Vidojeve smrti, njegov otac i supruga nisu u dobrim odnosima. Tačnije, u sporu su oko podele nasledstva.

Pročitajte: Da ti se sledi krv u žilama - Evo šta je Vidojeva ćerka iz prvog braka uradila Nikolini Pišek i svojoj sestrici, za sve su krive pare (FOTO)

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, položio je cveće na spomenik sinu i upalio sveću. S druge strane, pomen Vidoju Ristoviću prošao je bez hrvatske voditeljke, sa kojom je bio u braku od 2013. godine.

- Ne, nije se pojavila. Ne znam zašto, nismo se ni čuli, ni videli. Da je htela, došla bi - kratko je poručio Miša Grof govoreći o bivšoj snaji.

ATA Images

 

Na pomenu se nije pojavila ni unuka, Una Sofija, ali za nju je deda imao reči razumevanja.

- Unuka je previše mala da bi došla sama, ona je dete. Samo neka Nikolina uživa. Ja sam nikako. Popio sam neke tablete i legao - izjavio je za "Kurir".

- Nemam sa njima komunikaciju, osim putem suda. Nisu me obaveštavali o pomenu ni ranije, a ni sada - pojasnila je Nikolina za "Informer" zbog čega nije došla na pomen Vidoju Ristoviću.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Iako je njen bivši svekar nedavno saopštio da protiv Nikoline Pišek ne vodi nijedan spor, niti ima nameru da je tuži za bilo šta, ona je to demantovala.

- Naravno da sudski procesi traju. Moj svekar nikada nije bio preterano istinoljubiv - istakla je Nikolina.

Pročitajte: Odluka Miše Grofa sve iznenadila - Otac Vidoja Ristovića povukao sve tužbe protiv Nikoline Pišek

A gde je bila i šta je na dan pomena radila Nikolina Pišek može se zaključiti uvidom u njen Insta story.

“I jedna brzinska iz lifta. Kako sam izvukla torbu iste boje kao i odelo, još mi nije jasno”, napisala je lepa voditeljka, uz fotografiju na kojoj pozira u odelu roze boje.

Instagram screenshot Nikolina Pišek

 

Komentari (0)

Loading