Celebrity News

Da ti se sledi krv u žilama: Evo šta je Vidojeva ćerka iz prvog braka uradila Nikolini Pišek i svojoj sestrici, za sve su krive pare (FOTO)

Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja Ristovića prolazi kroz agoniju

Da ti se sledi krv u žilama: Evo šta je Vidojeva ćerka iz prvog braka uradila Nikolini Pišek i svojoj sestrici, za sve su krive pare (FOTO)

Guliver Getty Images

Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, ne nalazi potreban životni mir, na šta najviše utiču razmirice sa svekrom Mišom Grofom.

Nakon što je hrvatska TV zvezda nedavno privedena na granici, zbog saobraćajne kazne, u medijima se veoma brzo oglasio otac njenog preminulog supruga koji je javno obećao da će se raspitati o čemu je reč.

Pre toga je u medijima bio zbog činjenice da popularna Zagrepčanka ne može da proda vilu nadomak njenog rodnog grada, koju je kupila s preminulim suprugom, istoričarem umetnosti iz Beograda.

 

Boško Karanović

 

 

Naime, nedovršena "pametna vila", koju je Nikolina oglasila na prodaju za oko dva miliona evra, ne može da bude predmet oglasa zbog tužbe koju je Pišekova dobila. Oglas za vilu je postavljen, a zatim je ubrzo skinut sa hrvatskog sajta za kupoprodaju nekretnina.

Razlog tome je činjenica da je starija polusestra njene i Vidojeve ćerke Une, Matea, podnela tužbu protiv Nikoline u kojoj traži nasledstvo svog tate, pa je sud doneo privremenu odluku da voditeljka ne može da proda nekretninu dok se ne reši ovaj spor.

Pročitajte: Nikolini ni do kolena - Pogledajte kako izgleda ljubavnica pored koje je preminuo Vidoje Ristović (FOTO)

Na sajtu gde se nalazi oglas o prodaji pomenute vile, kada se klikne na link o opširnijim informacijama, pojavljuje se tekst u kojem piše: "Zabeležba – spor, tužba 26. oktobra 2022, obaveštenje o zaprimljenom elektronskom podnesku u pravnoj stvari između tužiteljke, maloletne Ristović Matee i tuženih Ristović Nikoline i maloletne Ristović Une Sofije, koji se vodi pred Opštinskim građanskim sudom u Zagrebu". 

Getty Images

 

 

- Matei nikad nisam osporavala ništa, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam porodicu s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa.

- Imam vrlo konkretne dokaze o svemu, tako da ti ljudi prave nepotrebne troškove. Sve skupa je užasno i tendenciozno s njihove strane da me diskredituju i onemoguće, iako je vrlo jasno šta je po zakonu i šta kome pripada.

- Međutim, oni pokušavaju da se uguraju u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem da uspore što je moguće više čitav taj proces kako bih ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpla se sudskim procesima. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više – rekla je Nikolina o Matei, s čijom je majkom Lanom, Vidojevom prvom nevenčanom suprugom, imala odličan odnos nakon smrti istoričara umetnosti. Javnost sumnja da se u njihov odnos umešao upravo Vidojev otac, Miša Grof, koji je o Lani imao samo reči hvale u javnosti, za razliku od svega što je izneo o Vidojevoj ženi Nikolini. 

Pročitajte: Dušmani lažu da je propala! Nikolina Pišek se uselila u novi dom - Ovako ni princeze ne žive, pogled na bazen je nestvaran (FOTO)

 

- Ne biste verovali koliko me to ne dotiče. Neko vantelesno iskustvo, kao da se događa drugom. Jao, kad bi svi samo znali koliko ja još stvari imam da kažem... Sve u svoje vreme, ako do toga ikada dođe – rekla je Pišekova, koja je dobila presudu da joj se ne može zabraniti da raspolaže kućom, ali je njen svekar odbio da plati troškove suda i advokata, dok je najavio i da će tužiti Nikolinu i svoju unuku Unu zbog navodne pozajmice od 800.000 evra.

 

Boško Karanović

 

 

Saznali smo i da je Mateina i Lanina advokatica optužila Nikolinu da je na dan Vidojeve smrti došla s dva kamiona ispred njihovog stana na Vračaru da iznosi pokućstvo i nameštaj. Voditeljka je, inače, od početka agonije koja je počela nakon smrti njenog muža više puta naglašavala da nikada nije uspela ni da uđe u stan.

Miša Grof je onemogućio bivšoj snaji i Uni da borave u stanu posle toga, a njoj je tada rekao da je policija zapečatila dupleks. Kada je u policiji to želela da proveri, Nikolina je dobila odričan odgovor u vezi s tim. 

Čini se da se agoniji kroz koju Nikolina Pišek nakon smrti supruga Vidoja Ristovića prolazi kraj još uvek ne nazire, te da se problemi zbog novca samo gomilaju, a sada umesto jednog neprijatelja, TV novinarka i njena ćerka imaju tri.

 

Boško Karanović

 

 

Nema sumnje da ju je Lanina i Mateina tužba rastužila, najviše zbog činjenice da je Una negovala lep i prisan odnos sa starijom polusestrom. I dalje se javnost seća dirljivih fotografija zagrljenih supruga na Vidojevom grobu, te se mnogi pitaju da li je novac dovoljno dobar razlog za razdor porodice koja je nekada bila složna u bolu.

 

Komentari (1)

Loading
Rubi

19:39 08.07.2023

Na dan sahrane ili smrti organizirati kamion za selidbu iz stana ,je stvarno proračunato i bezobrazno,ostavlja bez texta,okarakteru dotične.