Celebrity News

Nek ti je, sine, srećan rođendan! Biljana Sečivanović nikada neće zaboraviti tragediju koja je obeležila rođenje jedinca

Sin Biljane Sečivanović sušta je suprotnost pevačice u fizičkom smislu

Nek ti je, sine, srećan rođendan! Biljana Sečivanović nikada neće zaboraviti tragediju koja je obeležila rođenje jedinca

instagram/biljanasecivanovic

Sin Biljane Sečivanović napunio je 18 godina. Iako je dan kada je rodila sina, za pevačicu rodom iz Mrčajevaca srećan podseća je i na veliku tragediju koju je njena porodica doživela - istog dana sahranjen je sin njene rođene sestre.

 - Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet, jer je tog istog dana povorka krenula da odnese dva metra pod zemlju još jedno mlado biće tačnije sina moje rođene sestre Nikolu - rekla je pevačica kroz suze svojevremeno.

Pročitajte:Dever Seke Aleksić je TAKAV FRAJER! Razveo se ZBOG OVE NJENE KOLEGINICE, porodica jedva podnela udarac (FOTO

- U to vreme se moj sestrić Nikola borio sa opakom bolešću, sestra je morala da operiše kičmu, kao posledicu spavanja na stolici uz pločice, uz krevetiće u bolnici - prisetila se za Telegraf  ranije Biljana pa dodala:

 - Ja sam se bavila detetom, duša moja, tad je već bio na "trodonima", imao je stravične bolove. Kupala sam ga i gledala užasne prizore. 

- U osmom mesecu trudnoće sam morala da se vratim u Austriju jer sam po zakonu morala da budem blizu bolnice u kojoj sam potpisala da ću se poroditi. Znala sam da će biti dečak, a ime Mateja mu je dao Nikola, po svom drugu. 

instagram/bijana secivanovic

 

- U devetom mesecu sam sama krečila stan, pomagao mi je Bojan, moja bivša ljubav, kojoj je porođaj krenuo pošto su joj javili da je sahrana sestrića u toku.

- Nazvali su nekoga u mom okruženju i saopštili. Ja sam već videla koliko je sati i šta se događa, počela sam da urlam na sav glas i tu noć nisam mogla nikako da spavam kako treba, da bi ubrzo posle toga počeli bolovi i porođaj. 

-Teški trenuci, sam u tuđem svetu bez igde ikog svog. Trudim se da zaboravim na to, ali svaki Matejin rođendan podseća na taj trenutak.

- Nažalost, nisam mogla da se radujem tom biću koje sam ja donela na svet - ispričala je svojevremeno.

Biljana ovu ranu na duši nosi već punih 18 godina. Iako sestrića niikada neće zaboraviti, sinu je priredila proslavu punoletstva u jednom beogradskom resotranu.

Veliki broj gostiju sa estrade se odazvao pozivu da prisustvuje proslavi rođenja pevačicinog jedinca.

Pročitajte:Ako smem da kažem... Biljana Sečivanović otkrila o Priji nešto što malo ko zna

Sin Biljane Sečivanović izrastao je u skromnog, lepo vaspitanog mladića.

instagram/bijana secivanovic

 

Majka ga je naučila da su zdravlje i osmeh na licu najveće bogatstvo koje neko može da poseduje te da je sve ostalo samo bonus.

Istina, Mateja kraj pevačice i očuha živi u svili i kadifi na raskošnom imanju nadomak centra Beograda s pogledom na reku i ima sve što poželi.

 

 

Komentari (0)

Loading