Celebrity News

Ceca odlučila da ne ide na slavu kod Gudelja, pa progovorila o zetu: Ovoga puta je ozbiljno

Zet Cece Ražnatović do sada je dobijao samo komplimente od tašte

Ceca odlučila da ne ide na slavu kod Gudelja, pa progovorila  o zetu: Ovoga puta je ozbiljno

Antonio Ahel/ATA Images

Pre par dana doznalo se da je zet Cece Ražnatović doživeo povredu na terenu.

S obzirom na to da Nemanji Gudelju to nije prvi zdravstveni problem, da je već jednom operisao koleno, navijači su se zabrinuli zbog čega su usledile spekulacije o njegovom povratku na teren.

Pročitajte: Ceca je ovo čekala dugo, odbrojavanje počelo

Ako je suditi po Cecinim izjavama, brige oko toga nema, ono oko čega je ona zapravo zabrinuta je da li će  zbog nagomilanih poslovnih obaveza uspeti da isprati sve utakmice i navija za supruga svoje mezimice.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sve u zavisnosti od toga da li će biti milosrdan moj menadžer pa me pusti da živim i uživam, ali sa zadovoljstvom bih volela da ispratim utakmice u kojima igra moj zet. Strastveni sam navijač, zar se to po meni ne vidi.

- Ne možete u nečemu da budete kilavi, u nečemu strastveni, ili ste kilavi ili strastveni. Ja sam strastvena - kazala je Ceca pa objasnila da je u narednom periodu čeka rad na studijskom albumu zbog čega će otkazati sve nastupe, ali će biti sprečena i da ode kod mezimice i njene nove porodice na krsnu slavu.

Anastasija, Nemanja i njegovi roditeljli, brat i sestra slave Đurđevdan, a Ceca kao prija, nažalost, neće se naći za slavskim stolom.

- Snaja mora da bude tamo gde joj je slava, normalno. Ja idem na pričest, imam puno obaveza, gledam sve da raščistim do juna pa da pobegnem - objasnila je estradna umetnica, vešto izbegavajući da komentariše odnos sa prijom Oliverom Gudelj.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Znatiželja među Cecinim fanovima probudila se toga trena, te se mnogi pitaju da će je zaista poslovne obaveze sprečiti da se na sat vremena pojavi kod prijatelja i ćerke na slavi ili je odluku donela iz drugih, najpre emotivnih razloga.

Pročitajte: Ko je pomislio da bi njih dve ikada mogle da zarate? Ceca o sukobu sa Lidijom - Ona gađa u metu kao pikadom

Ono što joj je po svoj prilici najvažnije je da se sa ćerkom i zetom odlično slaže, da ih u svim njihovim odlukama podržava i iz sveg srca navija za njihovu ljubav.

 

 

Manje je bitno kakav odnos gaji prema prijateljima koji žive u drugoj državi, zbog čega je komunikacija svakako limitirana.

 

Komentari (0)

Loading