Celebrity News

Dnevni boravak Slobode i Vojina uređen u japanskom stilu: Samo jedna zavesa, lampa i cveće na stolu (FOTO)

Dnevni boravak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića prvi put pred očima javnosti

Dnevni boravak Slobode i Vojina uređen u japanskom stilu: Samo jedna zavesa, lampa i cveće na stolu (FOTO)

Instagram / sloboda_micalovic_boba

Kako izgleda dnevni boravak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića javnost godinama priželjkuje da sazna.

Poznati glumački par spada među one javne ličnosti koje privatni život čuvaju samo za sebe. Drže se pravila da gotovo nikada ne govore o braku, ćerkama, a posebno ne o prostoru u kom žive.

Sloboda je s vremena ne vreme dozirano otkrivala tek pokoji detalj iz njihovog doma u kom žive sa ćerkama Milom i Verom.

 

Pročitajte: Sloboda Mićalović završila na infuziji! Vojin i ćerke zabrinuti (FOTO

Jednom prilikom je pokazala i delić vikendice na reci, nadomak Beograda, međutim sve ostalo do dana današnjeg za javnost je ostala prava misterija.

R.Z./ATAImages

 

Glumica je napravila izuzetak pa je objavila jedini kadar sobe za relaksaciju na svom profilu, a ono što je izvesno je da je dnevni boravak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića istoga trena privukao jako veliku pažnju i medija i javnosti.

Dom glumačkog para uređenjen je u minimalističkom stilu, a dnevni boravak Slobode Mićalović mesto je u kom glumica i njena porodica provode dosta vremena.

Boško Karanović

 

 

Spekuliše se da su Sloboda i Vojin za poslednjih par godina, osim stana i vikendice, uspeli i ćerkama da obezbede po nekretninu, što još uvek nije proverena informacija.

Pročitajte: Prvo je Sloboda bila sa njenim dečkom, a sada je Milena Vasić s Vojinom... Sve potvrđeno na Instagramu (FOTO)

Ipak, ništa od toga ne bi trebalo da je za čuđenje jer bračni partneri rade punom parom i gotovo da nemaju vremena za predah.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nedavno su oni uslikani na moru, gde je Sloboda sa Vukom Kostićem igrala predstavu te je Vojin doleteo da je podrži, što govori u prilog tome da svaki slobodan momenat porodica koristi da se okupi i provede zajedničko vreme.

Instagrama

 

Pre par meseci četvoročlana družina posetila je i Portugal a slike najbolje svedoče odličnom provodu.

Komentari (2)

Loading
Zoka

14:04 01.05.2024

Pošto sam intelektualno kako gospdja kaže ispd njenog nivoa,živa nisam da saznam kako im je u kuci.,Šta su oni svetske zvezde možda.Skoro je izjavila da mi koji pišemo komentare nismo ni po obrazovanju a ni po intelektu u njenom rangu i zato ne čita komentare.E šteta mnogo toga bi naučila.

Marijana

04:04 02.05.2024

Zbog cega je za javnost bitan njihov dnevni boravak?