Celebrity News

Sloboda Mićalović završila na infuziji! Vojin i ćerke zabrinuti (FOTO)

Zdravstveno stanje Slobode Mićalović zahtevalo je lekarski pregled i pomoć

Sloboda Mićalović završila na infuziji! Vojin i ćerke zabrinuti (FOTO)

Boško Karanović

Zdravstveno stanje Slobode Mićalović do sada je bilo odlično.

Koliko su mediji upućeni, glumica rodom iz Leskovca do sada nije imala nikakvih zdravstvenih problema, a jedini razlog njenog odlaska u medicinske centre je iz preventivnih razloga.

Pročitajte: Modni obračun kakav još niste videli! Sloboda Mićalović i Nina Badrić prošetale istu haljinu - Fanovi na pragu sukoba (FOTO)

Takođe, ona je doktora posećivala tokom održavanja blizanačke trudnoće i na kraju zbog porođaja. Više manje to je to kada je reč o zdravlju dramske umetnice.

Instagram / sloboda_micalovic_boba

 

Budući da joj se poslednjih godina tempo dosta promenio, daleko više radi kako na filmu i serijama, tako i u pozorištu, što je iscrpljuje, nije ni čudo što se danas javila iz jedne zdravstvene klinike prikačena na infuziju.

Neosporno je da žena Vojina Ćetkovića nastoji da bude super supruga, majka dveju mezimica, ali i odlična glumica kojoj aplaudiraju i kliču, što po svemu sudeći utiče na njeno zdravlje.  

Mnogi stručnjaci komentarišu kako je Slobodino vreme tek došlo, čega je i ona sama svesna.

Dosta napreduje, napredak je evidentan, stalno dobija pohvale, te nastoji da što bolje tu svoju poziciju iskoristi.

instagram/slobodamicalovic

 

Ako je suditi po videu koji je pre par sati objavila, preforsirala se, zbog čega je bila prinuđena da prvi put zatraži lekarsku pomoć.

Infuzija, tačnije okrepljujući kokteli, koje praktikuju i muzičari, vratili su joj osmeh na lice, a ona se odmah fanovima pohvalila da se oseća dobro.

Pročitajte: Prvo je Sloboda bila sa njenim dečkom, a sada je Milena Vasić s Vojinom... Sve potvrđeno na Instagramu (FOTO)

Veruje se da je glumica kratkim snimkom zabrinula sve koji je vole i žele joj dobro, najpre supruga i ćerke Veru i Milu, ali i sestre Mirjanu i Draganu.

instagram/slobodamicalovic

 

Par dana u vikendici, koju ona i Vojin poseduju s pogledom na reku, sigurno će dosta toga u njenom imunitetu i energiji promeniti. Pitanje je ima li Sloboda u ovom trenutku taj luksuz da sve ostavi i ode.

Jedno je sigurno, tempo bi morala da smanji, kao i poslovne angažmane koje radi uporedo.

 

Komentari (0)

Loading