Celebrity News

Mlada glumica stala na crtu Jovani Joksimović! Obukla se isto pa prošetala gradom: Fanovi ne smeju da kažu kojoj bolje stoji

Stajling Jovane Joksimović namenjen za rođendansku proslavu očigledno se dopao svima

Mlada glumica stala na crtu Jovani Joksimović! Obukla se isto pa prošetala gradom: Fanovi ne smeju da kažu kojoj bolje stoji

Antonio Ahel/ATAImages

Mišljenje modnih stručnjaka je da je stajling Jovane Joksimović, odabran na dan proslave njenog 43. rođendana, bio pun pogodak.

U mini top haljini, srce izreza voditeljka „Uranka” izgledala je fenomenalno, pa čak i bolje od pojedinih dvadesetogodišnjakinja koje su se našle među njenim zvanicama.

Pročitajte: Jovana Joksimović danas slavi rođendan! Svi su joj čestitali, a od Željka ni traga ni glasa (FOTO)

Činjenica je da i u pantalonama, trenerci ili pak kupaćem kostimu ona takođe izgleda jako dobro, a sve to posledica je odricanja u jelu i piću, ali naposletku i studiozne nege.

Nedavno u jednom od intervjua Jovana je priznala da jako voli da pojede palačinke u noćnim satima, ali da to godinama već ne činii, da se zapravo odriče svega što nije zdravo te da joj je najbitnije da se oseća poletno i dobro u svojoj koži, što je jedino moguće ukoliko je striktna po pitanju ishrane i vežbanja.

 

 

Shvatila je na vreme supruga Željka Joksimovića šta treba da uradi da bi sa 43 izgledala kao da ima 23 i niko joj danas dobar izgled ne može osporiti niti joj spočitati što se u petoj deceniji odlučila za minić, koji je nedugo kasnije odenula čak 15 godina mlađa glumica.

U gotovo istoj haljini dramska umetnica Marina Ćosić pozirala je na Kosančićevom vencu.

Instagram/jovanajoksimovic

 

Ona je to učinila zbog poslovnih izazova, a ne privatnih poput voditeljke, zbog čega se veruje da je stajling Jovane Joksimovć poslužio kao inspiracija Marininoj stilistkinji, te je odlučila da glumicu odene u vrlo sličan komad, istovetne boje, sa malom razlikom kod grudi.

Pročitajte: Iz doma Željka i Jovane Joksimović stižu predivne vesti kad smo se najmanje nadali! Cela porodica slavi (Foto)

Crvena haljina koja je tako dobro stajala voditeljki, neosporno je na mladoj glumici još bolje izgledala jer je privukla pažnju prolaznika, turista, kao i fanova obe dame koji su se ovoga puta ustručavali od komentara.

 

instagram/marina cosic

 

Prosto je nemoguće odrediti kojoj pomenuta kreacija bolje stoji. 

instagram/marina cosic

 

 

Komentari (0)

Loading