Celebrity News

Susret u noćnom klubu završio brakom: Prva žena Nebojše Glogovca objavila fotografije sa početka ljubavi sa glumcem

Prva žena Nebojše Glogovca je ova umetnica

Susret u noćnom klubu završio brakom: Prva žena Nebojše Glogovca objavila fotografije sa početka ljubavi sa glumcem

Antoni Anhel/Ata Images

Prošlo je 6 dugih godina od kada nas je napustio Nebojša Glogovac, a njegova porodica još uvek se nosi sa strašnom prazninom koju je u njihovim životima ostavio. Pored supruge Milice, ćerke Sunčice, sinova Gavrila i Miloša, prva supruga Nebojše Glogovca takođe oseća prazninu.

Ljubavna priča Nebojše i Mine Glogovac počela je susretom u beogradskom klubu "Zvezda" 1996. godine, a posle samo 8 meseci zabavljanja njih dvoje stali su pred oltar.

Pročitajte: I kamen bi zaplakao - Ćerka Nebojše Glogovca stalno pita gde je njen tata: Udovica glumca potražila pomoć stručnjaka

Prva žena Nebojše Glogovca tokom 18 godina dugog braka podarila je glumcu dva sina, 1999. sina Gavrila i 2001. Miloša.

Ipak, posle gotovo dve decenije braka došlo je do prezasićenja. Lepa slikarka i glumac su se rastali, ali su ostali u bliskim prijateljskim odnosima, koje su negovali do kraja Nebojšinog života.

 

 

Nedavno se Mina, kojoj Nebojša očigledno nedostaje, prisetila početka njihove ljubavne priče, te je na svom Instagramu objavila zajedničke fotografije sa početka njihove ljubavi, a na jednoj od njih Nebojša u Minu gleda sa toliko ljubavi da su reči suvišne.

Komentari (0)

Loading