Celebrity News

I kamen bi zaplakao - Ćerka Nebojše Glogovca stalno pita gde je njen tata: Udovica glumca potražila pomoć stručnjaka

Ćerka Nebojše Glogovca stalno pita za tatu

I kamen bi zaplakao - Ćerka Nebojše Glogovca stalno pita gde je njen tata: Udovica glumca potražila pomoć stručnjaka

Ata Images

Ćerka Nebojše Glogovca imala je svega dve godine kada nas je glumac napustio.

Kratko je Nebojša bolovao, o tome nikome nije želeo da govori, naprotiv, uprkos strašnoj dijagnozi nastavio je da glumi i bori se za one koji nemaju krov nad glavom i potrebna im je pomoć.

Pročitajte: U OVAKVOM stanu ih je Nebojša ostavio - Pogledajte gde i kako žive Milica Glogovac i njena ćerka posle tragične smrti muža (FOTO)

Bio je poseban čovek, velikog srca i duše, kakvu imaju samo veliki ljudi i glumci.

Ne postoji kolega koji nema isključivo pozitivne reči za Glogovca, koji je ovozemaljski život prerano napustio, ali mogao se pohvaliti izuzetno uzbudljivim etapama i iskustvom kakvo je malo ko osetio.

Ata Images

 

O njegovim glumačkim bravurama danima bi se moglo pričati i priča se, svakog dana po pozorišnim bifeima, na glumačkim proslavama i slavljima njegovih klasića koji su ostali neutešni, ali tu da brinu o njegovim naslednicima iz prvog braka, udovici Milici i ćerki Sunčici, čije odrastanje, nažalost, nije dočekao.

Ćerka Nebojše Glogovca ima već sedam godina, izrasla je u divnu devojčicu, ali ne prestaje da pita za pokojnog oca, naprotiv, što je starija znatiželjnija je.

Ata Images

 

Prvi put je tatu potražila ubrzo posle njegove smrti, bila je baš mala, a sve to zajedno strašno je zabolelo Nebojšinu udovicu, koja je rešenje potražila u razgovoru sa stručnjakom.

Pročitajte: Izgledala je kao princeza, ali tuga se osećala u vazduhu - Ovo je jedina fotografija sa venčanja Milice i Nebojše Glogovca

Pomenutih bolnih dešavanja prisetila se Milica u jednom podkastu:

- Kada se to tek dogodilo, ona je bila jako mala, tek je formulisala rečenice. Jedna od prvih rečenica koje je formulisala je kada je njega tražila. Tada je trebalo potražiti stručnu pomoć. Apelujem na sve kada se osete nesigurnim da potraže pomoć psihologa.  Ja sam porazgovarala sa jednom divnom psihološkinjom i pamtim tu rečenicu koja mi je ostala kao mantra i podeliću je kako bi i drugi roditelji čuli: "Istina prilagođena njihovom uzrastu."

instagram/printscreen

 

- Ne lažem je, nikad joj ne govorim da će doći u tom uzastu kada je još beba, kako kasnije rastu, učimo da čujemo i prihvatimo nešto što je sastavni deo našeg života. Otvoreno i uvek istina prilagđena njenom uzrastu - ispričala je Nebojšina udovica. Na pitanje voditeljke šta je ćerki tačno odgovorila kada ju je upitala gde je tata, kazala je:

- Da nije tu, da neće doći, hoćeš da gledamo slike.

Pročitajte: Mina IMA ŠTA DA KAŽE - Evo ko je prva supruga Nebojše Glogovca i šta joj je ZASMETALO posle toliko godina (FOTO)

Ovom rečenicom Milica je rasplakala čitavu domaću javnost, sve koji su Nebojšu obožavali, ali i sve koji su se našli u situaciji sličnoj njenoj.

instagram/printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading