Celebrity News

Porodica Huse Alijevića prvi put pred očima javnosti! Supruga je 21 godinu mlađa, a ćerkica je kao med (FOTO)

Supruga Huse Alijevića takođe je u muzičkom svetu

Porodica Huse Alijevića prvi put pred očima javnosti! Supruga je 21 godinu mlađa, a ćerkica je kao med (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Supruga Huse Alijevića ostala je u senci tokom njegove promocije povodom filma „Nedelja” u kom je tumačio legandarnog muzičara Džeja Ramadanovskog.

Andrea nije pokazivala preveliko interesovanje za publicitet, što je interesantno jer je deo javnog sveta, tačnije godinama je u muzičkim vodama, voli da peva i odlično to radi.

Pročitajte: Pogledajte prvi trejler za film „Nedelja” - Husa preslikan Džej, a evo kako izgledaju Marina Tucaković i žena Nada

Tek pošto je film krenuo da se daje u bioskopima, a novinari su na trenutak bivšeg fromnteman grupe Beet street ostavili na miru, njegova 21 godinu mlađa izabranica Andrea pristala je da se sa njim i predivnom ćerkicom fotografiše za lifestyle magazine Story i Hello!.

 

 

Otuda neke od najlepših porodičnih fotografija koje će kompozitor zasigurno u svom domu uramiti i staviti ih na centralno mesto.

Istini za volju, Husa koristi svaku priliku da napravi što više slika sa emotivnom izabranicom i ćerkicom kojoj je ime Hana.

Devojčica plave kosice, na mamu, glavni je lik Husinog profla na Instagramu, gde on objavljuje razne sadržaje ali najpre one porodične.

Mi smo se ovoga puta fokusirali na to, a kompozitor, otkako je postao otac, tvrdi da je fokusiran na to da naslednicu izvede na pravi put.

instagram/husaalijevic

 

Za sada u porodici on je dobar, dok je supruga loš policajac. Tvrdi da to tako mora kako bi Hana naučila za red i za ne sme i ne može.

Priznaje da ne bi imao ništa protiv ukoliko bi pošla roditeljskim stopama. Supruga Huse Alijevića pevačica je i to odlična, on je jedno vreme bio reper, plesač, muzičar, a sada je mir pronašao u studiju i voli da komponuje pesme za druge.

Pročitajte: SAZNAJEMO! Zašto Džej 10 godina nije reč progovorio sa Draganom Mirković - Glavni krivci su Ceca i Kusturica (VIDEO)

S obzirom na to da je svestan kakvu ljubav muzika u čoveku budi i kakva divna iskustva kroz taj posao može proživeti, Husa će svoju mezimicu podržati šta god da odabere za životni put.

Za sada želi da bude zubarka, i mada je još mala, pokazuje osećaj za ritam i sluhista je.

 

 

Neosporno je da je Husa sa svojom mladom i lepom izabranicom stvorio život iz snova i radi na tome da tako i ostane.

Komentari (0)

Loading