Celebrity News

Jelena Tomašević se pohvalila uskršnjim jajima: Ovu tehniku mnogi koriste ali samo ona zna način kako da izgleda savršeno (FOTO)

Uskrs u domu Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića uz puno radosti se dočekuje

Jelena Tomašević se pohvalila uskršnjim jajima: Ovu tehniku mnogi koriste ali samo ona zna način kako da izgleda savršeno (FOTO)

Miloš Nadaždin

Uskrs u domu Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića obeležava se vrlo tradicionalno.

Pevačica i glumac odrasli su u patrijarhalnim pravoslavnim porodicama, te je bilo sasvim normalno što su iste postulate davnih godina uneli u svoj brak.

Pročitajte: Komšije razvezale jezik pa otkrile kako se zaista Ivan i Jelena ponašaju iza zatvorenih vrata - On stalno žuri, a ona...

Verujući su ljudi, okrenuti Bogu, dobročinstvu, samim tim i Uskrs u domu Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića proslavlja se u skladu sa svim navedenim stavkama.

Skladni partneri od prvog dana braka nastoje da, u meri u kojoj im poslovne obaveze to dozvoljavaju, poste ceo uskršnji post.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Na Veliki petak ponosna domačica Jelena farba jaja, dok domaćin Ivan odlazi u nabavku namirnica.

Ćerkica Nina uglavnom tada pomaže mami, koristeći nove zanimljive tehnike dekorisanja.

Jelena na uskršnjoj trpezi obavezno ima jaja ofarbana u crvenu boju, za svakog ukućanina bar po jedno, što po narodnom verovanju simbolizuje zdravlje.

Imstagram

 

Dekupaž je takođe tehnika koju voli da praktikuje, a kako to izgleda kada se ona i njena nasednica dohvate kecelje, pogledajte u produžetku.

Često pevačica i glumac praznike provode sa svojim porodicama u Kragujevcu ili pak u Užicu gde malena Nina posebno uživa.

Pročitajte: Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević napokon će ispuniti neostvarenu želju (FOTO)

Bake i deke obožavaju kada im dođe, dok ona ne krije da joj godi kada je u centru njihove pažnje.

Imstagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading