Celebrity News

Sada grli drugog! Milena Radulović zgodnom glumcu javno priznala da ga voli

Ljubavni život Milene Radulović do sada je bio transparentan

Sada grli drugog! Milena Radulović zgodnom glumcu javno priznala da ga voli

instagram/milena radulovic

Do sada ljubavni život Milene Radulović nije bio tajna.

Mlada glumica smatrala je pogodnim da svoju privatnost iznosi pred javnost, a ne samo da je dozvoljavala da je sa njenim emotivnim partnerima foto-reporteri slikaju već je umela o novoj ljubavi i da govori za medije.

Pročitajte: Teška tuga na sahrani Bojane Janković - Milena Radulović prima saučešće, Ognjen praznog pogleda

Prvi dečko o kom se pisalo, s kojim je čak i živela pod istim krovom i planirala budućnost, bio je 10 godina stariji glumac Radovan Vujović.

Dalibor Danilović

 

Isticala je tokom ljubavnog odnosa sa kolegom Milena da joj je on najveća podrška u poslu, da njegove savete slrogo sluša i primenjuje, što se očitavalo kasnije kroz njenu glumu.

Takođe je isticala da joj je Radovan oslonac i po privatnim pitanjima, a nedavno se doznalo da je bio upućen i u sve njene strahove vezane za prošlost i se*sualno uznemiravanje za koje je optužila svog učitelja Miku Aleksića.

Koliko god svetlu budućnost da je imao, ljubavni život Milene Radulović i Radovana Vujovića okončan je onoga trena kada je mlada glumica poželela da nauči ruski jezik i oproba se na inostranom tržištu.

Jakov Simović

 

Par godina zaljubljeni par je funkcionisao na dve lokacije, ali u jednom trenu sve se raspalo zbog čega su uloge skladnih partnera oni zamenli ulogama dobrih prijatelja.

Pisalo se da je ubrzo na Radovanovo mesto došao neki Rus, međutim, do njega domaći mediji nisu mogli da dođu, a Milena je iz nekog razloga o njemu izbegavala da govori.

Kada se upustila u vezu s novim dečkom, Ognjenom Jankovićem, to nije bio slučaj.

Gumica je, naime, u frontmenu grupe „Beogradski sindikat”, pronašla veliku podršku. Ognjen je išao sa njom na svako suđenje, želeo je da bude upućen u svaki segment kako bi svoju izabranicu bolje razumeo, što je njoj mnogo značilo.

A.H./ATAImages

 

Evidentno jake emocije Milena i Ognjen gaje jedno prema drugome, a tome u velikoj meri svedoči i činjenica da je glumica uz muzičara i njegove ćerke stala u najtežem životnom razdoblju, nakon smrti Ognjenove bivše supruge Bojane Janković.

Kada se dramska umetnica pojavila na sahrani, mišljenja javnosti bila su podeljena, međutim, ona je smatrala, kao i sam Ognjen, da joj je tu mesto.

Pročitajte: OTKRIVAMO! Ovde Milena Radulović živi sa Ognjenom Jankovićem! Od cene kuhinje će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Par dana kasnije spakovala je kofere i otputovala u Španiju gde već neko vreme radi na projektu

Šta je u pitanju saznaće se ubrzo, a s kim će biti u kadru, Milena je danas podelila na svom Instagram profilu.

instagram/milena radulovic

 

Glumica se slikala zagrljena sa Špancem Luisom Lučom Fernandesom koji joj je na španskom jeziku poručio:

- Volim te, drugarice, a ona njemu na ćirilici isto to.

Komentari (1)

Loading
Ana

23:10 09.05.2024

Odvratna žena,koja svoju karijeru gradi na tudjim nesrećama.Obiće joj se to o glavu.A što se glume tiče,zna da glumi samo samu sebe.Zato je i išla u školu glume da bi bila lakše primljena na Akademiju.