Celebrity News

Sinoć je sve izašlo na videlo: Šta Ceca zaista misli o sinu Goce Božinovske (FOTO)

Ceca Ražnatović o sinu Goce Božinovske

Sinoć je sve izašlo na videlo: Šta Ceca zaista misli o sinu Goce Božinovske (FOTO)

Antonio Anhel/M.P./Ataimages

O odnosu Cece Ražnatović i Goce Božinovske pisalo se naširoko, a mnogi su nagađali da njih dve nisu u najlepšim odnosima. Posebno, kada Goca nije bila pozvana na svadbu Veljka i Bogdane, a ni Ceca nije došla na venčanje Mirka Šijana i Bojane Rodić.

Šta Ceca Ražnatović misli o sinu Goce Božinovske, sa kojim se svakako mnogo češće sreće na porodičnim proslavama, zanimalo je javnost, a od juče više ni to nije tajna.

Pročitajte: Goca Božinovska u strahu za sina: Baca stvari, bežim iz kuće

Naime, pojavile su se paparaco fotografije sa slavlja u porodičnom domu Ražnatovića, povodom rođenja Cecinog trećeg unuka, ali i sestrića Bojane Rodić.

Na fotografijama se vidi da Ceca sa osmehom dočekuje Mirka i Bojanu, te da sa Mirkom razmenjuje lepe reči kroz osmeh.

Antonio Anhel/M.P./Ataimages

 

Osim što Ceca o sinu Goce Božinovske misli sve najlepše, nedavno je otkrila da je sa Gocom u dobrim odnosima, te da među njima nema loše krvi.

− Sa Gocom sam u izuzetno korektnim odnosima. Niti se viđamo svaki dan, niti se podrazumeva da moramo stalno da ručamo zajedno i pijemo kafu. Ona je žena koja ima ogromnu karijeru, ne treba joj niko da bi se čulo i pričalo o njoj. Estradna mešetarenja me ne interesuju i ne pogađaju. Gluposti su da smo u svađi - rekla je ona svojevremeno za medije.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading