Celebrity News

Stariji sin Nataše Pavlović slavi 14. rođendan! Svi pričaju o Olegu zbog jednog detalja

Stariji sin Nataše Pavlović učinio je voditeljku ponosnom

Stariji sin Nataše Pavlović slavi 14. rođendan! Svi pričaju o Olegu zbog jednog detalja

Instagram reels printscreen

Stariji sin Nataše Pavlović još prošle godine zakoračio je u tinejdžersko razdoblje, a po svoj prilici od septembra on kreće i u srednju školu.

Oleg Pavlović, prvenac voditeljke i njenog izabranika, televizijskog producenta Predraga Pavlovića, napunio je danas 14 godina, a ponosna mama nije mogla to da sakrije od svojih pratilaca.

Naprotiv, javno se pohvalila da je najsrećnija majka na svetu, a u to ime podelila je jednu fotografiju rođendanskog slavlja.

Pročitajte: Zbog čokoladnog kolača Nataše Pavlović poći će vam voda na usta! Ima posebno ime i pravi se za tili čas, a ukus... (FOTO)

Istini za volju, na slici se ne vidi mnogo, tek torta od jagoda, ukrašena prelepo i dodatno dekorisana zlatnim brojem 14.

Čak i vrapci na grani znaju da stariji sin Nataše Pavlović obožava tortu sa jagodama, stoga bespogovorno ona mora da bude na njegovoj rođendanskoj trpezi.

Dalibor Danilović

 

- Kada je napunio 13 godina, Oleg je od mame, direktno iz porodične kuhinje, dobio predivnu kremastu tortu od jagoda, dok su ih ovoga puta u to ime obradovali prijatelji, zbog čega je Nataša iskoristila priliku da im javno zahvali.

Ne sumnjamo da je voditeljkin naslednik umešao prste, te da iz tog razloga nema više fotografija slavlja ili, pak, slavljenika sa bratom Janom i roditeljima, koji su se pre 14 godina njegovom rođenju veoma obradovali.

"Praktična žena", kako je mnogi zbog emisije zovu, 2010. godine na svet je donela naslednika Olega, a od 2008. ona uživa u skladnom braku.

Instagram

 

Udvaranju producenta prepustila se uprkos činjenici da se tek razvela od glumca Marka Živića.

- Nije nas spojio posao, ja sam samo čula za njega, zvali su ga Baki. Izašla sam u jedan kafić u gradu, gde su bile moje drugarice i budući kum. Naš zajednički prijatelj nas je upoznao. Pružio mi je ruku i rekao "dobro veče, koleginice", delovao mi je prilično ozbiljno - rekla je za "Story" Nataša svojevremeno.

Pročitajte: DEVOJČICA JE - Nataša Pavlović sve rasplakala fotografijom, čak ni suprug nije očekivao da će se sada desiti (FOTO)

- Nismo se nikada pre sreli, a mimoilazili smo se na poslu. Posle razvoda nisam bila spremna za novu vezu, a on je rekao da hoće da mu budem u blizini, bio je uporan, a ne navaletnan, što me je pridobilo u tom periodu.

instagram/printscreen

 

- Onog trenutka kada sam mu dopustila da uđe u moj život, znala sam da je on taj - ispričala je svojevremeno Nataša, koja danas dobija pregršt čestitki koje se tiču zdravlja, sreće i ispunjenja snova njenog mezimca.

Komentari (0)

Loading