Celebrity News

Niko ne bi rekao da je tolika razlika! Evo koliko je Bogdana Ražnatović mlađa od svojih sestara

Sestre Rodić - razlika u godinama

Niko ne bi rekao da je tolika razlika! Evo koliko je Bogdana Ražnatović mlađa od svojih sestara

Silver Light Photography

Kada je Bogdana, tada Rodić, 2018. godine dospela u žižu interesovanja zbog veze sa Veljkom, malo-pomalo fokus javnosti proširio se i na njene sestre Bojanu i Natašu.

Obe lepe, javnosti interesantne i starije od Bogdane, poklanjale su sestri svu pažnju i podršku, od svadbe pa sve do rođenja trećeg sina. Ipak, kada su sestre Rodić u pitanju, malo ko zna kolika je zaista razlika u godinama među njima.

Pročitajte: Majka Bogdane Ražnatović se nadala divnim zetovima, a evo šta joj je Mirko Šijan priredio u Titelu! Porodici SRCE SLOMLJENO (FOTO)

Poznato je da je Nataša najstarija sestra i jedina koja još uvek nosi devojačko prezime. Uspešna preduzetnica koja je nedavno otvorila svoj restoran uskoro će napuniti 33 godine.

Godinu dana mlađa Bojana, pre nekoliko dana oduvala je svećice sa svoje torte. Udata za Mirka Šijana i majka dvojice sinova, Vukana i Zorana, sa suprugom vredno radi u porodičnoj firmi Rodića.

Silver Light Photography

 

Sestre Rodić razliku u godinama nikada nisu krile, kao ni činjenicu da je njihova najmlađa sestra Bogdana njihova princeza. Ipak, malo ko bi rekao da je od Nataše Bogdana mlađa pet, a od Bojane četiri godine.

Podsetimo, Bogdana je pre dva dana na svet donela trećeg sina, Isaiju Ražnatovića.

Komentari (0)

Loading